ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

08 • 03 • 2017

Aicinām uz Siguldas Pilsētas trases ziemas sezona noslēguma festivālu – Siguldas kauss 2017.

Saistītā informācija

Laika apstākļi Siguldā ir ziemai labvēlīgi un Siguldas Pilsētas trase aicina piedalīties vēsturiskās sacensībās kalnu slēpošanā un snovbordā – Siguldas kauss 2017, kas notiks š.g. 11.martā. Pasākums plānots kā noslēdzošais publiskais ziemas sezonas sporta pasākums uz kalna, kas pulcēs mazus un lielus sportistus un līdzjutējus.

Siguldas Kauss var lepoties ar vairākus desmitus gadu senu vēsturi. Sacensības pirmo reizi pulcēja kalnu slēpotājus 1969.gadā, un kopš tā laika ir bijis populārs un apmeklēts ziemas sporta pasākums ne vien Siguldas, bet arī visas Latvijas mērogā.

Šogad Siguldas Kausa sacensības notiks Milzu slaloma disciplīnā kalnu slēpošanā. Sacensībās piedalīsies  dažādu vecuma grupu slēpotāji, sākot no pavisam jauniem sportistiem – 2011.gadā dzimušiem un jaunākiem līdz pat senioru grupai – 70+ gadi.

Vienlaikus norisināsies arī Milzu slaloma disciplīna snovbordā. Šajā disciplīnā sacensības norisināsies zēnu un meiteņu grupā (2002.gadā dzimušie un jaunāki snovbordisti), Master un Open grupā vīriešiem un sievietēm (2001.gadā dzimušie un vecāki snovbordisti) un Meistaru grupā vīriešiem un sievietēm (1977.gadā dzimušie un vecāki snovbordisti).

Paralēli sacensībām, uz Mazā kalna notiks Siguldas Pilsētas trases instruktoru organizētās stafetes, kurās sportotāji iemaņas varēs pārbaudīt vairākās atraktīvās disciplīnās – slalomā komandai, individuālajā slalomā atmuguriskā slēpojumā un slalomā ar veiklības elementiem.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez mūsu atbalstītājiem – Fans Prosport”, viesnīca Ezeri”, SIA Vinnis”, SIA Livonia”, SIA Maiznīca Flora”, Z/S „Zilver vīni”, SIA “Kungu rija” un SIA „Rāmkalni Nordeco”.

Plašāka informācija: https://www.facebook.com/pilsetastrase/ Reģistrēšanās sacensībām https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScul6jnLJM4uQEnQerHVutEAGoIWMMSEm8_DMeKJ8pF8gh7-g/viewform, pa e-pastu [email protected], telefonu +371 25448860 līdz 10.marta plkst. 15.00 vai arī klātienē, sacensību dienā no plkst. 8.00 līdz plkst. 9.00.  

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs pieejams arī īpaši kārdinošs kafejnīcas “Finišs” kulinārais piedāvājums. Gardēži varēs baudīt uz ugunskura vārītu brieža gaļas zupu, brieža gaļas salami picu un dažādus karstos dzērienus, lai sasildītos un atveldzētos.

Gaidām mazus un lielus sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus! Svinēsim ziemas sezonas noslēgumu un patīkamu atpūtu Siguldā! 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv