ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

07 • 09 • 2016

Šovakar Siguldā Latvijas čempionāts skrituļslalomā

Saistītā informācija

Jau šodien, 7. septembrī, Latvijas labākie skrituļslaloma sportisti tiksies Lorupes gravā, Siguldā, lai tur aizvadītu nopietnākās šīs sezonas sacensības Latvijas mērogā – Latvijas čempionātu.

Pērn Latvijas čempionātā elites grupās uzvaras guva mūsu labākie sportisti Kristaps Zvejnieks un Ieva Meldere.

Kristaps pirms sacensībām stāsta, ka vēlas labi noslēgt šo skrituļslaloma sezonu, lai pilnībā varētu koncentrēties uz gatavošanos slēpošanas sezonai: “Gribas labi nostartēt, un ar labu sajūtu pabeigt šo vasaras sezonu, lai pilnībā varētu pievērsties ziemas sezonai un kalnu slēpošanai. Jau šo svētdien dodamies uz Itāliju, kur sāksim treniņus, kas turpināsies visu septembri un oktobri.”

Ieva uzsver, ka pirms sacensībām ir pārliecināta par savām spējām, un vēlas arī šogad nosargāt Latvijas čempiontitulu: “Pirms Latvijas čempionāta jūtos ļoti pārliecināta par to, ka es varu labi nobraukt. Uztraukusies neesmu, jo nav jau pasaules kauss, bet tomēr gribas būt Latvijas čempionei otro gadu pēc kārtas.”

Pirmais sacensību brauciens Lorupes gravā gaidāms plkst. 17.10. Bez mūsu elites sportistiem šovakar startēs arī visu pārējo vecuma grupu pārstāvji.

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv