ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

01 • 08 • 2016

Kristaps Zvejnieks izcīna jau trešo PK pjedestālu sezonā

Saistītā informācija

Latvijas labākais kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnījis otro vietu pasaules kausa ceturtajā posmā skrituļslalomā.

Sacensības Itālijas pilsētiņā Pieve Vergonte iesākās sestdienā, kad norisinājās Itālijas čempionāts. Tajā dubultuzvaru izcīnīja mūsu sportisti. Miks Zvejnieks savam brālim Kristapam divu braucienu summā zaudēja 1,22 sekundes, kamēr Dāvis Zvejnieks palika 9. vietā, uzvarētājam zaudējot 3,85 sekundes. Pēdējo pjedestāla vietu sacensībās izcīnīja vācietis Marko Valcs.

Pasaules kausa sacensības otro uzvaru sezonā guva Valcs, bet Kristaps finišēja otrajā pozīcijā. Trešais palika mājinieks, itālis Masimiljano Losio, kamēr Miks jau otro reizi sezonā palika ceturtais. Viņš pats gan cer, ka trijniekā izdosies ielauzties pēdējā PK posmā Villablino, Spānijā. Dāvis Zvejnieks sacensībās izcīnīja 12. vietu.

Kristaps pēc sacensībām pastāstīja: “Kopumā labas sacensības. Protams, gribējās stāvēt uz augstākā pjedestāla pakāpiena, bet tāda iespēja vienmēr ir dota tikai vienam sportistam. Zinu, ka varu labāk un ātrāk, un zinu, kurās vietas arī pazaudēju, tā kā ir kur pielikt, un virziens, kur strādāt.”

PK kopvērtējumā vienu posmu pirms beigām pirmo vietu dala vācietis Valcs un itālis Losio, kamēr Kristaps ir pacēlies par vietu uz augšu, un nu ir trešais. Līdz līderiem gan pietrūkst 60 punkti.

Pasaules kausa sezonas pēdējais posms norisināsies pēc divām nedēļām, kur vienlaikus notiks arī pasaules čempionāts milzu slalomā, un valstu komandām.

Edgars Beļakovs


0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv