ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

16 • 09 • 2014

LSSIA biedri Leonardo da Vinci mūžiglītības programmas ietvaros viesojas Somijā

No 2014. gada 4. līdz 17. aprīlim Biedrība “Latvijas Slēpošanas un Snovbroda Instruktoru Asociācija” īstenoja projektu „LSSIA biedru profesionālo prasmju uzlabošana slēpošanas un snovborda instruktāžā” ,id.nr. 2013 1 LV1 LEO03 05204.

Projekta dalībnieku pavadīja 2 nedēļas intensīvā apmaiņas programmā, kuras laikā notika gan praktiski, gan teorētiskas aktivitātes pie Somijas Slēpošanas un snovborda instruktoru asociācijas Suomen hiihdonopettajat ry (FNASI) biedriem. Uzņemošā institūcija FNASI ar LSSIA biedriem dalījās pieredzē par instruktoru sistēmas sertificēšanas metodiku un ieviešanu nacionālā līmenī. Tāpat abas puses dalījās pieredzē par jautājumiem, kas saistīti ar kalnu slēpošanas un snovborda trašu kompleksu instruktoru apmācību valsts līmenī, pieredzi par vienota normatīvā regulējuma un metodikas praktisko un teorētisko instrumentu pielietošanu un ieviešanu, uzlabojot LSSIA zināšanas un kopējo izglītības sistēmas kvalitāti snovborda un slēpošanas instruktāžā, kas noderēs tālākā instruktoru un apmācāmo instruktāžas procesā. Sazinoties ar LSSIA  valdes pārstāvjiem tika noskaidrots, ka projektā gūtā pieredze ļauj nepārtraukti uzlabot LSSIA darbību un sniegtos pakalpojumus. Iegūtās zināšanas palīdz sakārtot normatīvo aktu bāzi, kas regulē instruktoru darbu un ļauj izstrādāt starptautiskiem standartiem atbilstošu kvalifikācijas standartu apmācību procesā.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar  Eiropas savienības Mūžizglītības programmas Leonardo da Vinci apakšprogrammas Profesionālās izglītības speciālistu pieredzes apmaiņa (VETPRO) aktivitātei pieejamo finansējumu.

muzizglitibas_logo_lv_kraasains3.jpg

LSSIA

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv