ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

14 • 07 • 2014

Latvijas izlase kalnu slēpošanā gaidāmai sezonai gatavojas Snow Arena hallē Druskininkos

Arī Latvijas izlase kalnu slēpošanā pabijusi uz pirmā kopīgā sniega. Lai gan tas nav bijis saistīts ar Alpu kalnu gaisa elpošanu, tomēr sniegs, jeb sporta gadījumā ledus, ir bijis pietiekami kvalitatīvs, lai sajustu pareizās lietas, gatavojoties gaidāmajai sezonai uz slaloma slēpēm. Treniņu nometnes Lietuvas Snow Arena slēpošanas hallē mēs sākam iecienīt ar vien vairāk, un nu arī tāpēc, ka esam vienojušies par kopīgu sadarbību starp Snow Arena un LSS, lai vēl vairāk popularizētu kalnu slēpošanas sportu gan Lietuvā, gan Baltijā kopumā, kā arī palīdzētu mūsu sportistiem ar treniņu iespējām. Kā jau esam informējuši, šā gada 8. un 9. novembrī Lietuvas Druskininku hallē Snow Arena tiks rīkots Baltijas kausa 1. posms slaloma disciplīnā. Par šo protams saņemsiet arī papildus informāciju tuvāk pasākumam.

Latvijas izlasei pirmā treniņu nometne noslēdzās nupat 12. jūlijā, nākamā paredzēta augusta mēnesī, tad vēl viena septembrī, un vēl viena novembra sākumā, pirms iepriekš minētajiem startiem. Treniņu nometnes jūlijā un augustā mums vairāk saistās ar fiziskās sagatavotības treniņiem, kas kombinēti ar tehnikas nostiprināšanu hallē. Šim jāpiemin, ka ļoti labi noder sakārtotā Druskininku infrastruktūra, kas piedāvā kvalitatīvu stadionu, ezeru blakus stadionam, velo un skrituļslidu celiņus un ne tikai, jo kā zināms Druskininki ir viens no Lielākajiem kūrortiem Lietuvā ar sanatoriju kompleksiem un visu tam piederošo. Mēs, izlase, pašu Snow Arena halli vairāk sāksim rībināt septembrī un novembrī, kad tuvosies jau sezonas pirmie starti.

Esam priecīgi arī par to, ka sadarbība starp Snow Arena un Latvijas izlasi būtiski attīstās arī sniega kondīcijas uzturēšanas jautājumā, lai mēs spētu piedāvāt mūsu labākajiem sportistiem labāko iespējamo treniņu kvalitāti. Arī nupat aizvadītajā treniņu nometnē testējām variantus, kā sagatavot sniegu pirms savām nometnēm, un izskatās, ka arī šajā jautājumā esam uz pareizā ceļa, un nupat jūtam, ka esam atraduši labāko modeli treniņu iespējām vasarā, kas ir saprotams arī mūsu maciņiem. Daudzas lietas ir vēl attīstības stadijā, bet pie tām strādājot izskatās, ka arī mēs Latvijas izlase būsim atraduši sev labu vasaras treniņu bāzi Lietuvas Druskininkos Snow Arena hallē.

Latvijas izlase kalnu slēpošanā
Dinārs Drošs.

LTU_14.07.-3.jpg
Vīriešu izlase kalna un trases sagatavošanas darbos.

LTU_14.07.-4.jpg
Vīru izlase treniņā Snow Arena hallē.

LTU_14.07.-2.jpg
Sieviešu izlase sausajos treniņos stadionā.

LTU_14.07.-1.jpg
Sieviešu izlase sausajos treniņos stadionā.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv