ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

11 • 09 • 2015

Ar Kristapa Zvejnieka un Ievas Melderes uzvarām noslēdzies Latvijas čempionāts skrituļslalomā

Lorupes gravā, Siguldā, trešdienas vakarā tika aizvadīts Latvijas čempionāts skrituļslalomā. Uzvaras izcīnīja Kristaps Zvejnieks no “SK Virsotne”, un Ieva Meldere, kura pārstāv “SK Pantera” klubu.

Kristaps, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē kļuva par Eiropas čempionu skrituļslalomā, pirmo braucienu veica labi, un bija līderis, savu brāli Miku pārspējot par 0,17 sekundēm. Sievietēm pirmajā braucienā ātrākā bija Ieva, kura savu tuvāko sekotāju Martu Garo (“SK Pantera”) pārspēja par 0,84 sekundēm.

Otrajā braucienā Kristaps vēl vairāk palielināja pārsvaru pār Miku, kļūstot par Latvijas čempionu elites grupā. Trešo vietu izcīnīja trešais no Zvejnieku brāļiem – Dāvis Zvejnieks. 2. braucienā sievietēm Marta pietuvojās Ievai, taču ar to nepietika, un Ieva varēja svinēt uzvaru. Stabilu trešo vietu izcīnīja Elizabete Šterna arī no “SK Pantera”.

Uzvarētāji tika noskaidroti arī mazākajās grupās, kurās dominēja “SK Pantera” pārstāvji. Pašā mazākajā D1 grupā meitenēm uzvaru guva Eva Ozola, bet starp puišiem ātrākais bija Georgs Šmalcs. D grupā, kurā startēja 2005. un 2006. gadā dzimušie, uzvaras izcīnīja Patrīcija Ansonska, un Krists Turauskis. Tikmēr C (2003./2004.g.) grupā meitenēm uzvarēja Diāna Daukšte, bet puišiem uzvaru guva “SK Apex” jaunais sportists Roberts Beikmanis. B (2001./2002.g.) grupā pirmās vietas izcīnīja Līva Oliņa un Marks Truhins.

“Master” grupā, kurā startēja sacensību paši pieredzējušākie braucēji, ātrākais bija Andris Krauja no “SK Asi”, otrais palika Normunds Vorslavs (“SK Pantera), bet trešais – Valdis Levkans.

Fināla sacensībās, kurās startēja 20 labākie puiši un 15 meitenes neatkarīgi no grupām, līderu trijnieks bija identisks kā pamatsacensībās. Aiz trīs Zvejnieku brāļiem ceturtais palika Kārlis Švalbe. Klāvs Vorslavs bija piektais, bet sesto vietu izcīnīja Edgars Beļakovs.

Aiz Ievas Melderes, Martas Garās un Elizabetes Šternas, 4. ātrāko laiku uzstādīja Līva Oliņa, Zane Egle bija piektā, bet Iveta Garā palika sestajā vietā.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv