ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

23 • 01 • 2014

Siguldā otro reizi notiks starptautiskie kalnu slēpošanas treneru kursi

Pagājušā gada februāra beigās Siguldā, Kordes trasē, notika Starptautiskās Olimpiskās komitejas solidaritātes fonda atbalstīti starptautiskie kalnu slēpošanas treneru kursi, ko sadarbībā ar FIS (Starptautisko Slēpošanas federāciju) rīkoja Latvijas Slēpošanas savienība. Kursi sākotnēji bija paredzēti divās daļās, pirmā daļa uz sniega nedēļas garumā 2013.gada februāra beigās, un otrā, arī nedēļas garumā, augusta mēnesī. Tomēr vasaras laikā FIS kalnu Slēpošanas eksperts diemžēl nevarēja ierasties, tādēļ kursu otrā daļa tika pārcelta uz šo ziemu. Iespējams tā pat labāk, jo treneriem atkal būs iespēja atsvaidzināt un papildināt zināšanas tieši trasē. Šoreiz LSS komanda būs sarūpējusi arī ļoti kvalitatīvu kalna trases segumu.

Priecājamies par atkal kupli apstiprinināto dalībnieku skaitu kursos, gan no Latvijas treneriem, gan arī kaimiņvalstu, Lietuvas un Igaunijas kalnu slēpošanas treneriem. Prieks ka atkal mūs, jau otro reizi ar savu klātbūtni pagodinās FIS eksperts, Tiroles Slēpošanas federācijas presidents Verners Margreiters. Semināra programma, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, būs tendēta jau uz vecuma grupu vecakiem sportistiem (U14 un U16), nekā tas bija pagajušajā mūsu tikšanās reizē, kad tie bija U12 vecuma grupas jaunieši.

Tiksimies pirmdien "Kordes trasē" lejā plkst. 11.00., un pirmdienas diena beigsies ap 17.00. Sākot ar otrdienu dalībniekiem jārēķinaties ar mācību sākumu jau 9.00 un dienas noslēgšanos ap 17.00.

Papildus jautājumiem zvaniet Dināram, tālr.  22020308.

Ar cieņu
Latvijas Slēpošanas Savienība
Dinārs Doršs

img_5223_dbc6b.jpg
Foto no kalnu slēpošanas treneru kursu pirmās daļas

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv