ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

24 • 01 • 2014

Reiņa trase notiks ikgadējās bērnu slaloma slēpošanas sacensības „Mazais Reinis”

Svētdien, 26.janvārī, norisināsies bērnu mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2014” pirmais posms. Reiņa trases bērnu slēpošanas skoliņā jau piekto gadu pēc kārtas pulcēs pirmsskolas vecuma bērnus līdz 7 gadu vecumam. Mazie censoņi visas ziemas garumā varēs pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensību trijos posmos.

Līva Legzdiņa, bērnu slēpošanas skoliņas vadītāja, stāsta: „Sacensības „Mazais Reinis” jau kļuvušas par tradīciju bērnu slēpošanas skoliņā. Mēs augam un paplašinām grupu skaitu, kurās bērni var piedalīties sacensībās. „Mazais Reinis” ir svētki visai ģimenei. Gadu no gada redzam, ka bērni atgriežas un piedalās sacensībās, demonstrējot savas pilnveidotās prasmes un sasniedzot labākus panākumus.”

Pirmais sacensību posms norisināsies 26.janvārī, sākot no plkst.11.00, Reiņa trases bērnu parkā. Mazos slēpotājus sagaidīs rotaļas, slēpošanas aktivitātes, pikošanās sacensības uz ātrumu, kameršļūkšana, kā arī bērnu priekam Reiņa trasē ciemosies Pārsteigumu Karuseļa pasaku tēli. Pasākumu vadīs bērnu ballīšu vadītāja Jogita Pūpola.

Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, slēpošanas sacensības notiks trīs ieskaites grupiņās – „Mazuļu” grupa 0-3 gadu vecumam, „Sīcīšu” grupa 4-5 gadiem, „Sīču” grupa 6-7 gadu veciem bērniem. Šogad sacensības paplašināsies ar ceturto grupu – sporta skolu audzēkņiem līdz 7 gadu vecumam.

Pirmie trīs veiklākie braucēji kā jau katru gadu tiks apbalvoti pēc katra posma. Katra rezultāti tiks summēti un pēc trijiem posmiem tiks noteikti sacensību „Mazais Reinis” kopvērtējuma uzvarētāji. Visiem dalībniekiem katrā posmā ir sarūpēti pārsteigumi no Reiņa trases draugiem – Sportland, Latvijas valsts mežiem, Gemoss, Egmont Latvija, LGK atrakcijām, Limpo limonādes un Selga. 

Nākamais sacensību posms notiks 9. februārī. Trešā un noslēguma posma datums tiks precizēts.

Vairāk informāciju iegūt par sacensībām un pieteikties sacensībām Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai sūtot e-pastu uz [email protected]

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv