ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

15 • 05 • 2014

Leki paraksta sadarbības līgumu ar K.Zvejnieku

Šodien ir sperts vēl viens solis kalnu slēpošanas attīstībā Latvijā. Pirmo reizi kāds no pasaules klases klanu slēpošanas zīmoliem ir piekritis atbalsīt Latvijas kalnu slēpotāju un noslēdzis 2 gadu sadarbības līgumu ar sportistu.

Pateicoties Burusports ciešai sadarbībai ar LEKI un Latvijas kalnu slēpošanas līdera Kristapa Zvejnieka neatlaidīgajam darbam un aizvadīto sezonu panākumiem, Burusports kā LEKI izplatītājs Latvijā ir noslēdzi 2 gadu sponsorēšanas līgumu ar Kristapu Zvejnieku.

Sadarbības līgums paredz, ka Kristaps 2 gadu garumā tiks nodrošināts ar LEKI ekipējumu – slaloma, giganta, supergiganta un nobrauciena nūjām, kā arī slaloma un giganta aizsargiem. Tāpat vajadzības gadījumā sportists tiks nodrošināts ar nepieciešamo servisu.

”Esmu ļoti priecīgs par šādu iespēju. Prieks, ka esmu novērtēts un prieks, ka Burusports spēja vienoties par šādu atbalstu, kas dod papildus stabilitāti un motivāciju trenēties arī turpmāk. Tas arī pierāda to, ka viss ir iespējams, vajag tikai cītīgi pie tā strādāt un iet uz nosprausto mērķi.”

LEKI ir pasaules vadošais slēpošanas nūju un aksesuāru ražotājs. LEKI ekipējumu izmanto lielākā daļa pasaules klases sportisti gan kalnu, gan distanču slēpošanā.

Burusports jau 3 gadus ir atbalstījis arī Latvijas klanu slēpošanas izlasi ar LEKI ekipējumu un, iespējams, arī tas Kristapam ir ļāvis tikt pie labiem rezultātiem aivadītajās sezonās. Tādēļ divtik liels prieks, ka Kristaps nākošos divus gadus pilnībā tiks nodrošināts ar pašu labāko, ko izstrādājis LEKI.

Raksts pārpublicēts no LEKI pārstāvju Latvijā veikala Burusports mājas lapas www.burusports.lv (oriģināls http://www.burusports.lv/jaunumi/2014/05/8785/)

Leki2014-1.jpg
LEKI zīmola vadītājs Latvijā Mārtiņš Lucāns un Kristaps Zvejnieks pārrunā sadarbību.

Leki2014-3.jpg

Leki2014-4.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv