ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

12 • 12 • 2013

Ķekavas sporta laureātā godina kalnu slēpotājas A.Āboltiņu, K.Krūmiņu un V.Ciesnieci

7. decembrī Ķekavas kultūras namā Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra pulcēja novada sportistus, līdzjutējus un sporta dzīves atbalstītājus, lai godinātu 2013. gada labākos sportistu, komandas, trenerus un atbalstītājus.

Ķekavas novada sporta laureāta 2013 pasākumu vadīja sporta aģentūras direktore Dace Cīrule, Kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja vietnieks Aigars Vītols, bet atklāšanas runu teica domes priekšsēdētājs Valts Variks, uzsverot katra sportista nozīmi novadam, kā arī izsakot pateicību par viņu ieguldīto darbu, lai gūtu panākumus, kas izskanējuši valstiskā un vēl plašākā mērogā.

Apbalvošanas ceremonijā Sporta aģentūras vadība pateicās arī saviem 2013. gada sadarbības partneriem - t/c Liiba, uzņēmumiem Humus, Aniva, Ķekavas Avots, Melnā Kafija, KoBlenz, Baltās naktis (Mario), Teiko, Gandrs, EGMONT LATVIJA, Svani, DION Sportlab, Pindstrup, zemnieku saimniecībai Dorītes (Daugmales Jāņa bišu medus), autoskolai Berģi, fitnesa studijai Madam Fitness, SEB bankai un Reģionālajai pašvaldības policijai.

Sporta aģentūras vadība saka paldies Ķekavas novada domei par sniegto atbalstu sportam, par godprātīgi veikto darbu sporta aģentūras darbiniekiem, pašvaldības sportiskajiem darbiniekiem par atsaucību un izcīnīto 2. vietu Pierīgas pašvaldības darbinieku sporta spēlēs. Kā saka direktore Dace Cīrule: ”Sports māca ne tikai uzvarēt, bet ar godu zaudēt, vairo gribasspēku, prasmi plānot savu laiku, tātad māca dzīvot”.

7. decembrī Ķekavas kultūras namā tika apbalvoti Ķekavas novada labākie sportisti, treneri, komandas, atbalstītāji, un to vidū arī kalnu slēpotājas:

2013. gada panākums sportā jaunietēm – Agnese Āboltiņa (kalnu slēpošanu)

10. vieta Norvēģijas čempionātā (nobraucienā), 2013. gada 13. jūlijā izpildīts Olimpiskais A normatīvs supergigantā, kas dod iespēju startēt Ziemas Olimpiskajās spēlēs 2014, šobrīd Agnese cenšas izpildīt normatīvus arī nobraucienā un superkombinācijās.

2013. gada panākums sportā jaunietēm – Katrīna Krūmiņa (kalnu slēpošanu)

1.vieta Latvijas čempionātā (slalomā), 2.vieta Latvijas čempionātā (milzu slalomā). 6. vieta starptautiskajās sacensībās, Itālijā (slalomā), Katrīnas mērķis – ir izpildīt Olimpisko A normatīvu kalnu slēpošanā, kas dod cerību startēt Ziemas Olimpiskajās spēlēs 2014.

2013. gada panākums sportā veterānēm – Vita Ciesniece (kalnu slēpošana)

Divas 2.vietas Baltijas kausā, 3.vieta Latvijas kalnu slēpošanas rangā meistariem.


Informācija pārpublicēta un vairāk info un foto portālā www.kekava.lv (oriģināls http://www.kekava.lv/pub/index.php?gid=1&lid=5444)

Kekava2013-4.jpg

Kekava2013-3.jpg

Kekava2013-2.jpg

Kekava2013.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv