ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

22 • 10 • 2013

„Ski&Golf” turnīrs iesākts ar hole in one

20.oktobrī, izspēlējot jau ceturto „Siguldas kausu”, kurš vienlaicīgi bija arī turnīra „Ski&Golf” pirmais posms golfā, par uzvarētājiem kļuva Guntra Purmale dāmu grupā un Andris Nitišs kungu konkurencē. Pirmo reizi šajā sezonā tika iesists Hole in one, kad bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē.

SKI_GOLF (1).jpg

Latvijā pirmo reizi tiek rīkotas „Ski&Golf” sacensības, kuras apvieno golfa spēli un kalnu slēpošanu. Latviju starptautiskajās sacensībās „Ski&Golf” ir pārstāvējuši kalnu slēpotāji Kristaps un Miks Zvejnieki, kā arī Jānis Ciaguns. Reiņa trasē rīkotajā turnīrā piedalījās Miks Zvejnieks un Jānis Ciaguns, bet profesionāļiem līdz uzvarai nedaudz pietūka. „Ski&Golf” un arī „Siguldas kausu” par vienu punktu apsteidzot konkurentus ieguva Guntra Purmale un Andris Nitišs, kuram šī bija pirmā uzvara šajā sezonā.  Otrajā vietā ierindojās Eva Sietiņsone Zatlere un Gatis Silakaktiņš, bet trešās vietas ieguva Santa Melnupe un Jānis Ciaguns.

SKI_GOLF (4).jpg

Pirmo reizi šajā sezonā, Reiņa trases golfa laukumā, bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē. Veiksmīgais sitiens padevās Agnesei Brīvībai, kuras bumbiņa ieripoja 1.bedrītē. Balvā par Hole in one spēlētāja saņēma jaunāko Atomic kalnu slēpošanas komplektu no turnīra atbalstītāja veikala „Motosports”  Lielisko raidījumu bija iespēja atzīmēt golfa kluba bārā, un spēlētāji varēja pārliecināties kā darbojas Latvijas Golfa Federācijas handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana Hole in one gadījumā, kura atlīdzināja svinību tēriņus. Reiņa trases golfa laukumā bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies 7 spēlētājiem kopš laukuma atklāšanas.

SKI_GOLF (3).jpg

„Golfu spēlēju jau trešo sezonu, bet bumbiņas raidīšana bedrītē ar vienu sitienu padevās pirmo reizi. Sākumā meklēju bumbiņu apkārt grīnam, bet nevarot atrast, flaita biedrs palūkojās bedrītē un to atrada, pārsteigums bija liels . Prieks arī par iegūtajam slēpēm, kas būs papildus stimuls pievērsties jaunam sporta veidam – kalnu slēpošanai”, stāsta Hole in one sitiena izdarītāja Agnese Brīvība.

„Ski&Golf” sacensību otrais posms slēpošanā tiks aizvadīts nākamā gada sākumā, vadoties pēc laika apstākļiem. Sākoties ziemas sezonai, Reiņa trasē notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Sacensības organizē Reiņa trase sadarbībā ar Siguldas novada domi, kalnu slēpošanas klubu „Snowfeel” un veikalu „Motosports”.
Papildu informācija par „Ski&Golf” sacensībām pie sacensību organizatora Renāra Vuškāna  pa tālruni 26460376 vai pa e-pastu [email protected] un www.reinatrase.lv.

SKI_GOLF (2).jpg


0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv