ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

14 • 09 • 2011

Ski-box balvas izcīņas skrituļslidošanā 5.posms noslēdzis

Vasarai ritot ir aizritējuši arī 5.posmi nu jau diezgan atpazīstamajām sacensībām "SkiBox balvas izcīņa skrituļslidošanā 2011", kuru galvenais sponsors ir veikals SKIBOX!

Sacensības ir augušas, ir auguši arī sportisti meistarībā un ir pieauguši arī dalībnieki! Prieks ka ir aizpildītas arī Senioru grupas un katrā posmā ieraugam kādu jaunu entuziastu!! Sākot rīkot šīs sacensības pirms diviem gadiem, D grupas nemaz nebija, pagājušajā gadā uztaisījām D grupiņu, kur katrā posmā piedalījās no 3-5 meitenēm un ap 10 zēniem, bet 2011. gadā šīs ir visvairāk pārstāvētās grupas un katrā posmā piedalās no 10-15 mazajiem slidot gribētājiem meiteņu un zēnu grupā! Prieks, ka ir izdevies mazos piesaistīt šim sporta veidam!

Tiekamies visi vēlreiz 20.septembrī plkst.18:00 uz Sacensībām komandu stafetē un sezonas kopvērtējuma apbalvošanu! Tiks apbalvotas 1.-3. vietas ar kausiem, diplomiem un organizatoru sarūpētām balvām! Atcerieties, ka jābūt startiem vismaz 3 posmos, lai rezultāts tiktu ieskaitīts kopvērtējumā! Stipra lietus gadījumā, stafetes nenotiks, bet apbalvošana notiks nomas telpās Uzvaras bulvārī 15!

Vairāk info www.apexski.lv

1 Komentāri

Kad būs 5.posma rezultāti?
12 • 09 • 2012 / 21:06
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv