ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

23 • 05 • 2011

Ski-box balvas izcīņas skrituļslidošanā 1.posms

Saistītā informācija

17.maija rīts iesākās ar lietu un tas nemitējās visas dienas garumā. Stundu pirms starta pat pieņemoties spēkā! Organizatoriem radās pārdomas – atlikt startus vai varbūt vispār pārcelt uz citu dienu? Bet, kad neilgi pirms noliktā starta laika Uzvaras parks palika arvien dzīvīgāks un pa trasi iesildījās ( slidojot pa lietu ) jau vairāki sacensību dalībnieki, bija skaidrs, ka šādu entuziastu dēļ startu atlikt vai pārcelt nedrīkst nekādā gadījumā!

Sacensību 1. posmam bija pieteikušies 94 dalībnieki! Dažus lietus nobiedēja, bet vairāk kā trešo daļu tas nespēja nobiedēt un uz startu lietainajā dienā izgāja tieši 60 dalībnieki!! Jaunākajam dalībniekam bija tikai 3 gadiņi, bet vecākajam 57. Mazākie starta numurus nāca atdot galīgi slapjus no kuriem vēl tecēja ūdens, bet pašiem smaids līdz ausīm, jo esot sanācis padzīvoties pa dažām peļķēm 

Lietus, protams, stipri apgrūtina braukšanu, bet slidošanas temps tāpēc nebūt nebija lēnāks kā citus gadus! Gadījās arī kritieni. Citiem tas pat atņēma vietu uz pjedestāla. Bet kopumā tie nebija tik daudz priekš šādiem laika apstākļiem. Bet kādam sacensības beidzās turpat uz starta līnijas, jo iespējams no „entuziasma pilnā starta” dalībnieks vienkārši salauza priekšējo slidas riteni. Šogad ir nedaudz pamainīti sacensību noteikumi un turpmāk dalībniekus vērtēs kopā pa abām distancēm, 1 km un 4.8 km. C grupai 4.8 km vietā bija jāveic 2.4 km, bet D grupiņai tikai 500 m. Un visbeidzot, lietainās dienas visstiprākie un visizturīgākie sportisti, kas kopvērtējumā uzrādīja vislabāko rezultātu savā vecuma grupā bija sekojošas personas: Samanta Krampe, Viktors Kokins, Katrīna Līna Trektere, Haralds Dernovs, Ieva Pildiņa, Kristers Černevskis, Reinis Znotiņš, Laima Kaufiņa, Kaspars Klibiķis, Anete Skrastiņa, Aira Strautmane, Lauris Bitenieks, Antra Zemīte un Dzintars Melnbārdis.

Paldies visiem dalībniekiem un līdzjutējiem, zem daudzajiem lietussardziņiem trases malā, par izturību!! Tiekamies nākamajā posmā 14. jūnijā.

Kristīne Poška

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv