ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

08 • 12 • 2011

Kamēr Latvijā ieildzis rudens...

Kamēr Latvijā ieildzis rudens, Somijas ziemeļos, Levi, beidzot atnākusi ilgi gaidītā ziema! Turp arī devāmies uz šosezon pirmajām FIS sacensībām – Katrīna un Roberts no SK Kore, Kristaps un Miks no SK Virsotne, Anna, Elza un Armands no SK Apex.

Arī Levi ziema nedaudz aizkavējusies – novembra sākumā pat tika atcelts Pasaules kausa posms slalomā. Tagad somi laimīgi – sniegs uzsnidzis, sezona var sākties! Trases, kā parasti, perfekti sagatavotas, sacensības labi organizētas.

Pirmajā sacensību dienā savus labākos giganta FIS punktus „izbrauca” Katrīna, Elza, Roberts, Miks un Armands. Otrā diena nebija tik veiksmīga. Kristaps pēc pirmās trases bija 6tais, zaudēja uzvarētājam 0,50sek, otrajā izkrita. Izstājās arī Katrīna, Roberts, Armands. Vienīgi Miks izcīnīja labākus punktus kā pirmajā dienā. Gan Mikam, gan Elzai un Armandam šie starti tiks vērtēti arī kā atlases kritērijs dalībai Pasaules Jaunatnes ziemas olimpiādei. Sacensību rezultāti, kā parasti, www.fis-ski.com mājas lapā.

Tas tikai pats sezonas sākums! Kas tālāk? Daži cītīgi gatavojas pirmajai FIS ātro disciplīnu nometnei Itālijā decembra beigās, daži „krāj punktus” startiem Pasaules Jaunatnes olimpiādei Insbrukā janvārī. Citi jau otro mēnesi veiksmīgi slēpo FIS nometnē Austrijā. Arī Lietuva hallē var slēpot.... Bet visi kopā mēs gaidām sniegu Latvijā. Ziema būs!

Jana Zvejniece

Screen Shot 2011-12-09 at 11.34.35.png

1 Komentāri

Par puišiem jau tā kā skaidrs.
Kur Agnese un Liene?

09 • 12 • 2011 / 11:23
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv