ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

21 • 10 • 2011

„Burusports” atbalsta kalnu slēpotājus

Šajā nedēļas nogalē ar sacensībām milzu slalomā Austrijas kalnu kūrortā Soldenā sāksies pasaules kausa sezona kalnu slēpošanā. Mūsējie turp nedosies, tomēr arī Latvijas kalnu slēpošanas aprindās ir pozitīva ziņa, proti, veikalu tīkls „Burusports” ir piekritis nākamajā sezonā atbalstīt Latvijas labākos kalnu slēpotājus. 

Pazīstamais veikalu tīkls „Burusports”, kas tirgo sporta preces un inventāru, ir izteicis gatavību sadarbībai ar Latvijas Slēpošanas Savienību, un abas puses ir noslēgušas vienošanos, saskaņā ar kuru „Burusports” nākamajā sezonā ar inventāru atbalstīs labākos Latvijas kalnu slēpotājus. Tā kā „Burusports” ir firmas „Leki” produkcijas pārstāvis Latvijā, tad izlases slēpotāji visu nākamo sezonu tiks nodrošināti ar „Leki” inventāru -  slaloma un milzu slaloma nūjām, slaloma nūju sargiem, slaloma ceļu sargiem un milzu slaloma apakšdelmu sargiem. 

„Leki“ pasaulē pierādījis sevi kā augstvērtīgu kalnu slēpošanas nūju ražotāju, ieviešot augstas apstrādes tehnoloģijas un nodrošinot kvalitatīvas un izturīgas nūjas ar ērtākajām un drošākajām siksniņu tehnoloģijām, pazīstamām ar nosaukumu Trigger S.  To izmanto vairāki pasaulē vadošie kalnu slēpotāji – austrietis Bendžamins Raihs, horvāts Ivica Kosteličs, vāciete Marija Rīša, austriete Marlīze Šilda, kuru kontā ir ne viena vien Olimpisko spēļu vai pasaules čempionātu zelta un arī cita kaluma medaļas. 

Taču tas nebūt nenozīmē, ka tikai vadošie sportisti var saņemt labāko inventāru, kas, kā zināms, sportā spēlē svarīgu lomu. Arī latvieši, kas starptautiskajā arēnā ir uzrādījuši atzīstamus rezultātus un mērķtiecīgi virzās elites virzienā, ir pelnījuši augstvērtīgu ekipējumu, par to ir pārliecināts „Burusports” ziemas produktu grupas vadītājs Mārtiņš Lucāns. „Mēs uzskatām, ka ne tikai Pasaules kausa labākie kalnu slēpotāji ir pelnījuši iespēju izmantot „Leki” inventāru. Arī Latvijas labākie sportisti ir jānodrošina ar augstvērtīgu ekipējumu. Ir skaidrs, ka rezultātu ietekmē ne tikai pats sportists un viņa slēpju kvalitāte, bet arī aksesuāri, kam jābūt ērtiem, parocīgiem un lietderīgiem. Uzskatu, ka „Leki” ekipējums ir kā reizi tam piemērots, un mums ir liels gods, ka ar „Leki” inventāru slēpos Latvijas labākie kalnu slēpotāji,”  ar lepnumu piebilst Mārtiņš Lucāns.

Arī Latvijas Slēpošanas savienības atbildīgā persona par kalnu slēpošanu Dinārs Doršs ir priecīgs par minēto sadarbību un uzslavē „Burusports” un „Leki”. „Nūjas un sargi bija no tām pozīcijām, kas Latvijas izlases slēpotāju ekipējumā vēl nebija nosegtas, tāpēc jāpasakās veikaliem "Burusports" par atbalstu un izrādīto motivāciju nodrošināt mūsu labākos sportistus ar labāko inventāru no „Leki”. Tas patiešām ir daudz un atbrīvo no zināmām galvassāpēm ne tikai sportistus, bet arī komandas vadību ekipējuma meklējumos. Priecājamies, ka tieši „Leki”,  kas kā nosaukums jau pati par sevi ir kalnu slēpošanas pasaulē zināma kvalitātes zīme, nodrošinās arī mūsu labākos sportistus ar inventāru. Priecājamies ne tikai par „Leki” nūjām, bet arī par aizsargiem, kas pasargās mūsu sportistus no sasitumiem un traumām, un ļaus vienkārši par tādām lietām nedomāt. Varu tikai vēlreiz atgādināt, ka drošība pirmajā vietā ir ne tikai mūsu sportistiem, bet arī ikvienam svētdienas kalnu slēpotājam.”

Vairāk par Leki produkciju iespējams atrast oficiālajā mājas lapā www.leki.de

RieschMaria 103.jpg
Arī Marija Rīša lieto Leki

Buru_logo_melns_fons1.jpg    leki.jpg

3 Komentāri

un tagad mēs būsim pasaules elitē...Visi pēc LEKI un aizmirstam par traumām!!!
ījābs
22 • 10 • 2011 / 01:32
Tu ĪJOB esi nu varen riktīgs LOHS !
tūjābs
23 • 10 • 2011 / 01:04
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv