ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

05 • 12 • 2010

Ziemas priekus slēpošanas trasēs bauda daudz cilvēku

Cilvēki sestdien aktīvi izbauda brīvdienu un ziemas priekus Latvijas slēpošanas kalnos, liecina aģentūras LETA aptauja. Latvijas slēpošanas kalnos šobrīd jau darbojas liela daļa no trasēm un pārējās plāno atvērt tuvākajās dienās, jo šobrīd ir piemēroti laika apstākļi nepieciešamā sniega sagādāšanai. Cilvēki uz kalniem sestdien atbraukuši atpūsties ar ģimenēm vai arī draugu lokā. Tāpat trasēs ir daudz tūristu no Lietuvas.

"Žagarkalna" trasē informēja, ka slēpot gribētāju sestdien ir daudz, tomēr pārāk lielas rindas pie pacēlājiem neveidojas. Patlaban kalnā strādājot četras trases, bet līdz dienas beigām plāno atvērt arī snovborda trasi un garākā nobrauciena trasi, kas ir 400 metrus gara.

Arī slēpošanas kompleksā "Riekstu kalns" sestdien slēpot gribētāju esot daudz. Kalna pārstāvji informēja, ka patlaban strādā četras trases, bet pārējās atvērs nākamnedēļ. Starp kalna apmeklētājiem daudz esot ģimenes no Lietuvas.

Atpūtas kompleksā "Milzkalns" informēja, ka patlaban strādā seši pacēlāji. Cilvēku uz kalna esot daudz un liela daļa atpūsties esot atbraukuši no Lietuvas. Sestdien atklāta arī snovborda trase, kurā jau norit pirmās sacensības. Savukārt rīt, "Milzkalnā" plānots atvērt arī kameru šļukšanas trasi.

Arī atpūtas kompleksā "Baiļi" sestdien strādā seši pacēlāji un ziemas priekus baida slēpot gribētāji no tuvākās apkārtnes. Rīt slēpošanas kalnā tikšos atklāta arī snovborda trase.

Raksts pārpublicēts no portāla www.delfi.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv