ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

04 • 03 • 2011

Siguldā notiks kalnu slēpošanas un snovborda sacensības „Siguldas kauss 2011”

Saistītā informācija

Šajā nedēļas nogalē - 5. un 6.martā Siguldā, Olimpiskajā centrā „Sigulda” (Pilsētas trasē) notiks kalnu slēpošanas un snovborda sacensības „Siguldas kauss 2011”.

Kalnu slēpošanas un snovborda sacensības sastāv no vairākām disciplīnām: sestdien, 5.martā notiks treniņbraucieni kalnu slēpošanā, Siguldas kauss snovbordā, paralēlajā slalomā, ātrumbraukšanas sacensības ar slēpēm, sniega dēļiem un velosipēdiem, kā arī frīstaila paraugdemonstrējumi. Svētdien, 6.martā dalībnieki sacentīsies milzu slalomā, bet finālbraucienā izpildīs paralēlo slalomu.

Pieteikties sacensībām var visi interesenti vecumā no desmit gadiem, kuri vēlas aktīvi pavadīt brīvo laiku. Sacensību dalībnieki cīnīsies kalnu slēpošanā astoņās vecuma grupās, bet snovbordā – trīs vecuma grupās. Pieteikumi par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz līdz 4.martam plkst. 12.00 pa e-pastu:[email protected], norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un disciplīnu. Savukārt, pieteikumi ātrumbraukšanas sacensībām jāiesniedz pa e–pastu [email protected].

Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldība, Olimpiskais centrs „Sigulda” sadarbībā ar sporta klubu „ Pantera ” un sporta biedrību „A2”.

1

2 Komentāri

Nu beidzot mūsējie ieliks visiem

05 • 03 • 2011 / 12:30
Kāpēc nav rezultāti ???

07 • 03 • 2011 / 11:48
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv