ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

22 • 11 • 2010

Lelde Gasūna par savu pirmo uzvaru FIS sacensībās

Jau ziņojām, ka 21. novembrī Somijas pilsētā Rukā Lelde Gasūna izcīnīja savu pirmo uzvaru starptautiskajās FIS sacensībās iegūstot līdz šim savu labāko fis punktu summu, kas ir 25.39 fis punkti.

Lelde: "... pirmajā trasē brauciens tomēr neizdevās tik labs, kā gribējās, jo pieļāvu arī kļūdu trases vidusdaļā. Tomēr otrajā braucienā zvaigznes sastājās priekš manis pareizajās vietās, un izdevās labs brauciens, pārējais jau bija atkarīgs no konkurenšu snieguma. Pašai prieks, ka beidzot izdevās apsteigt otrās vietas ieguvēju, somieti Emmu Haponenu, kurai vēl pavasarī netiku tuvāk par piecām sekundes desmitdaļām. Tas tikai nozīmē to, ka vasarā un pirms sezonas ieguldītais darbs sāk atmaksāties. Šī uzvara ļauj vēl vairāk noticēt saviem spēkiem, jo izdevās apbraukt ļoti spēcīgas konkurentes, piemēram, stiprākajai sportistei no Japānas bija pat 15 fis punkti. Tagad galvenais turpināt iesākto, un tad jau gan jau vēl kādu reizi zvaigznes sastāsies priekš manis pareizajās vietās :)".

Vēl šajās sacensībās labi veicās arī mūsu labākajam slalomistam Kristapam Zvejniekam, kas izcīnīja piekto vietu iegūdams 45.93 fis punktus, un neslikti nofinišēja arī Kristaps Blūms, kas ieguva 14. Vietu un 104.57 fis puntus. Dienu agrāk pie saviem pirmajiem slaloma finišiem tika arī Roberts Rode, Kaspars Daugulis un ar izlasi kopā startējušā Beāte Bērziņa.

Vēl nedēļu Latvijas izlase paliks trenēties un startēt Somijā, Suomutunturos, kur no 21. – 25. martam paredzēts Baltijas kauss 2011., un Levi, kur pirmos startus arī milzu slalomā aizvadīs Kristaps Zvejnieks un Anna Bondare.

Dinārs Doršs

Suomu10Nov1.jpg

Suomu10Nov2.jpg

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv