ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

01 • 03 • 2011

Latvijas Kausa otrā kārta Kordes trasē

Ar šo visiem kalnu slēpošanas lietpratējiem un entuziastiem darām zināmu, ka Latvijas kausa otrā kārta 12 un 13.martā norisināsies mazliet aizmirstā, bet visiem labi zināmā Siguldas kalnu nogāzē- Kordes trasē.

Kopš laikiem, kad to apsaimnieko viens no kalnu slēpošanas grandiem- Kaspars Korde, daudz Gaujas palu ūdeņu ir aiztecējuši. Pa šo laiku Kaspars trasē ir veici daudz un dažādus uzlabojumus. Uz jautājumu, kas varētu būt kā pārsteigums Latvijas Kausa sacensībā, viņš apgalvo, ka viennozīmīgi tas būs Super Gigants. "Tas noteikti būs ātrs, ar viltīgu griezienu un viennozīmīgi garāks par sekundēm 15, kā tas ir pierasts citās trasēs Latvijā", atbild Kaspars.

Arī Slaloms ar trases augšdaļas stāvumu būs viens no skatāmākajie šajā sezonā.

Visi laipni gaidīti Kordes trasē 12-13.martā!

Programmā SG un GS sestdienā gan jauniešiem, gan junioriem un pieaugušajiem, svētdien- Slaloms. Detalizētai programmai sekojiet līdzi informācijai www.infoski.lv

Sacensība solās būt aizraujoša un intriģējoša. Dalību tajā būs pieteikuši grupu līderi, jo cīņa par vietām rangā joprojām ir sīva.

Nākošā iespēja uzlabot savas pozīcijas un kopējos kluba rezultātus tiks dota noslēdzošajos LSS ranga mačos- Baltic Cup 2011, kuri notiks Somijā, Somutuntur'os no 20-27.martam.

1 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv