ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2011

Baltic Cup 2011 piedāvājums nakšņošnai un pacelājam

Visiem zināms, ka Latvijas Slēpošanas Savienības sacensību kalnedārā gada galvenais notikums kalnu slēpošanā ir mūsu nacionālais čempionāts, kas nu kā jau ierasts notiks kopā ar mūsu tuvāko kaimiņu līdzdalību Baltijas kausa ietvaros šā gada martā Somijas slēpošanas kūrortā Suomutunturi (sīkāk skatīt sadaļā sacensību kalendārs.) Un ja tu vai tava komanda vēl nav norezervējusi dzīvošanas vietas, Suomu saimnieki piedāvā speciālo cenu dzīvošanām un arī pacēlājam šā gada 12. nedēļā Baltijas kausa apmeklētājiem (iebraukšanas diena 19. marts, izbraukšana 26. marts). Cena astoņvietīgai mājai ar pilnībā aprīkotu virtuvi un saunu 600,- eur nedāļa. Cena pacēlājam Baltijas kausa apmeklētājiem 20,- eur dienā.  Sīkāks apraksts un kontaktinformācija zemāk:

Suomu kotedžas

Suomu kotedžas ir jaunas, mēbelētas dvīņu mājas, kas iekārtotas modernā skandināvu stilā. Visas kotedžas atrodas slēpošanas trašu apkaimē un paver skaistu skatu uz Suomu slēpošanas trašu nogāzēm.
Kotedžā ir divas guļamistabas un bēniņu nodalījums, kurā atrodas divas divguļamās gultas, un kurā ir atsevišķa tualete. Mājīgumu dzīvojamajā istabā piešķir kamīns. Kotedžā ir pilnībā aprīkota virtuve, atdalīta vieta pusdienošanai, sauna un āra terase.

Kotedžu platība ir 80m2 + 10 m2 bēniņu telpa. Vienā kotedžā var ērti izmitināties līdz 8 personām.

Nakšņošana viesnīcā

Gribētājiem pieejami arī viesnīcas numuriņi, viesnīcā pie paša klana. Cena divvietīgam numuriņam Baltijas kausa apmeklētājiem 90,- eur par nakti (bed and breakfast). Cena vienvietīgam numuriņam 52,- eur par nakti (bed and breakfast).

NB!

Lai iegūtu speciālā piedāvājuma cenu, rezervējot naktsmītni, jāziņo, ka esat Baltic Cup 2011 apmeklētāji.


Rezervācijas:
Hotel Suomu
Kotakuja 1
98720 SUOMULAHTI
Finland
Tel +358 (0) 400360683

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv