ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

16 • 08 • 2012

Vasaras snovborda un freeski seminārs

Vasaras snovborda un freeski seminārs ir laiks un vieta priekš visiem snovborda un freeski entuziastiem, kad  vasarā satikties, lai uzlabotu savas prasmes, piedaloties daudzās aktivitātēs, piemēram: big air bag un slaidu uzstādījumā “Lemberga Hūtē”, batutu treniņos “Olimpiskais centrā Ventspils”, sausajos treniņos Ventspils zilā karoga pludmalē, vizināšanās Ventspils skeitparkā, kā arī dažās citās aktivitātēs.

Mērķis:

Popularizēt snovborda un frīstaila slēpošanas sporta veidus Ventspilī un Latvijā, organizējot atraktīvu pasākumu visa vecuma jauniešiem, ar iespēju uzlabot savas prasmes, pilnveidoteis un labi pavadīt laiku.

Uzdevumi:

  •    Sapulcināt daudz talantīgus frīstaila slēpotājus un snovbordistus.
  •   Trenēties priekš 2012./13. gada ziemas sezonas.

Laiks:

Semināra norises laiks: 20. – 24. augusts, 2012. gads.

Vieta:

Semināra norises vieta: Ventspils („Lemberga Hūte”, „Olimpiskais centrs Ventspils”, „Ventspils skeitparks”, „Ventspils zilā karoga pludmale”).

Dzīvošana un ēšana:

Dzīvošanai un ēdināšanai visiem semināra dalībniekiem tiek piedāvātas īpašas cenas, sadarbojoties ar OC Ventspils.

Aktivitātes:

Semināra laikā tiks organizētas šādas aktivitātes. Jaunu triku apgūšana ar snb un freeski uz big air bega un slaidu uzstādījuma Lemberga Hūtē. Koordinācijas treniņi uz batuta un citām palīgierīcēm Ventspils olimpiskā centra vingrošanas manēžā. Sausie treniņi Ventpils zilā karoga pludmalē. Braukāšanās ar skateboard, inline, mtb, bmx, scooter Ventspils skeitparkā. Arī dažādas citas aktivitātes.

Nepieciešamais inventārs:

Dalībniekiem līdzi nepieciešams slēpošanas vai snovborda inventārs (obligāti ķivere), skateboards, inline slidas, mtb, bmx, scooter (jeb kas ar ko var pārvietoties, pēc paša izvēles). Treniņtērps, ar garajām biksēm un jaku, kā arī ar šortiem. Peldlietas plus dvielis. Dzīvības apdrošināšana ir vēlama, bet nav obligāta.

Pieteikšanās un informācija pa tel. 26148671


LFSS-2012.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv