ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Meža biatlons Gaujas nacionālajā parkā

11 • 2 • 2012 / Līgatnes dabas takas

Līgatnes dabas taku distanču slēpošanas trasē sestdien, 11. februārī norisināsies Gaujas nacionālā parka fonda balvas izcīņa Meža biatlonā. Sportiskā un dinamiskā cīņā uz starta tiek aicināti visi dabas un aktīvās atpūtas cienītāji. Sacensības organizē Gaujas nacionālā parka fonds sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. 

Meža biatlonam Gaujas nacionālajā parkā ir senas tradīcijas. Sacensības notiek jau kopš 1975. gada. Pirmajos gados šauts tika ar medību bisēm. Vēlāk tie, kam nepatīk pulvera smaka, meta šautriņas. Sešus gadus sacensībās bija savdabīgs jauninājums – visi dalībnieki šāva mērķos krāsainas lodītes ar peintbola šautenēm, taču šauteņu uzvedība ziemas salā nav prognozējama, tāpēc šogad atgriezīsimies pie sen pārbaudītām vērtībām un metīsim šautriņas „mazā kuilēna” mērķī. 

Sacensību starts plkst. 11.00. Informācija par norisi, dalībniekiem un distancēm, kā arī  pieteikuma veidlapa, pieejama mājas lapās: www.celodaba.lv, www.infoski.lv un www.daba.gov.lv. Tiksimies Līgatnes dabas taku slēpošanas trasē!

Sacensību laiks un vieta
Sacensības notiks 2012.gada 11.februārī Gaujas nacionālajā parkā - Līgatnes dabas takās. Nepiemērotu laika apstākļu gadījumā sacensību laiks un vieta var tikt mainīti.

Sacensību organizēšana
Sacensības organizē Gaujas nacionālā parka fonds sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. 

Sacensību programma

  • no plkst.9.00 līdz 10.00 reģistrēšanās;
  • plkst.10.30 sacensību atklāšana;
  • plkst.11.00 pirmais starts;
  • ~ plkst.14.00 sacensību noslēgums un uzvarētāju apbalvošana.

Pieteikumi
Pieteikties var iepriekš un sacensību dienā līdz plkst.10.00. Rakstiski pieteikumi, atbilstoši pievienotajam veidlapas paraugam, jānosūta līdz š.g. 9.februārim uz e-pastu: [email protected]. Pieteikumā jānorāda kontaktpersona un tālruņa numurs, kā arī maksātāja rekvizīti, rēķina izrakstīšanai. Sacensību pieteikuma veidlapa pieejama www.celodaba.lv ; www.daba.gov.lv. Izmaiņas pieteikumā nav ieteicamas. Ja izmaiņas pieteikumā ir nepieciešamas objektīvu apstākļu dēļ, tās tiek pieņemtas, reģistrējoties sacensību norises dienā līdz plkst.10.00. Dalībnieki, kas pieteikti sacensību norises dienā, startē beigās saskaņā ar papildus starta protokolu.

Dalības maksa
Reģistrējoties līdz 9.februārim - dalības maksa Ls 5.00 (ieskaitot PVN) par katru pieteikto dalībnieku jāpārskaita organizatora bankas kontā. 

Rekvizīti: Nodibinājums „Gaujas nacionālā parka fonds”
reģistrācijas Nr.40008019114
konta Nr.LV12UNLA0027800700915
A/S SEB Banka
kods UNLALV2X 

ar norādi "Par sacensībām”. Dalības maksa sacensību dienā – Ls 7.00. Kontaktpersona rēķinu izrakstīšanai: Inese Eika, tālr. 29472626, e-pasts: [email protected].

Papildus informācija
10.februārī no plkst.10.00 iespējama slēpošanas trašu apskate bez šautriņu mešanas iespējām. Pieejama slēpošanas inventāra noma, iepriekš piesakoties pa tālruni 28328800. Sacensību noslēgums un uzvarētāju apbalvošana notiks Līgatnes dabas takās. Sacensību nolikums, pieteikuma veidlapa un cita informācija par sacensībām pieejama www.celodaba.lv un www.daba.gov.lv.

Sacensību galvenais tiesnesis – Jānis Strautnieks, tālr.29269692.
Sacensību galvenā sekretāre – Iveta Timze, tālr.29185912, e-pasts: [email protected].
Papildus informācija - Māris Mitrevics, tālr.29268215.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv