ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 7m/s

Latvijas Čempionāts

12-13 • 3 • 2011 / Madona
Latvijas Čempionāts 4. posms

2011. gada 12. – 13. martā.
Vieta: Slēpošanas un biatlona bāzē Smeceres sils
Tehniskais rīkotājs - Sacensību tiešo organizāciju veic Madonas BJSS. Sacensības atbalsta LSS un Madonas novada dome.
Sacensību galvenais tiesnesis: Dainis Vuškāns, tālr. 29721201 

2011. gada 12. martā – STAFETES
Līdz 11.30 - dalībnieku reģistrācija, starta numuru saņemšana
11.30 -  komandu pārstāvju sanāksme
līdz 11.50 - trašu apskate, oficiālie treniņi
12.00 -  STARTS

2011. gada 13. martā – Vidējās distances, intervāla starts klasiskajā stilā
09.00 līdz 10.40 - dalībnieku reģistrācija, starta numuru saņemšana
09.00 līdz 10.50 - trašu apskate, oficiālie treniņi
10.40 - pārstāvju sanāksme
11.00 - Starts 

Pieteikumi
Pieteikšanās Latvijas čempionāta sacensībām notiek LSS mājas lapā www.infoski.lv ne vēlāk kā 11.03.2011. līdz plkst. 12:00. Stafešu slēpojuma jāpiesaka komandu skaits pa vecuma grupā, rekomendējams pieteikt arī vārdisko sastāvu. Stafešu slēpjuma vārdiskos pieteikumus un etapu secību iespējams mainīt uz vietas sacensībus sekretariātā 12.03.2011. līdz plkst 11:00.

Dalībnieku reģistrācija sacensību vietā
Dalībnieku reģistrācijas apstiprināšanu, numuru saņemšanu veic sacensību pieteikumā norādītais pārstāvis vai pats dalībnieks sacensību vietā.
Veikt papildus reģistrāciju sacensību dienā iespējams tikai disciplīnās ar kopēju startu, ja to atļauj konkrētas sacensību vietas tehniskie apstākļi, samaksājot dubultu starta naudu, bet starta kārtība šiem dalībniekiem nevar radīt priekšrocības.
 Intervāla startā papildus reģistrēties var tikai tad, ja tiek aizvietots tā paša vecuma grupas dalībnieks no tās pašas komandas.

Sacensību norises kārtība
Dalībnieki ir paši atbildīgi par iepazīšanos ar sacensību nolikumu, programmu un veicamo sacensību trasi.
Komandas pārstāvis vai individuālais dalībnieks ir atbildīgs par dalībnieka numuru un elektronisko transpondentu atgriešanu sekretariātā pēc sava starta. Ja dalībnieks nozaudē savu numuru viņš netiek pielaists pie turpmākām LSS organizētām sacensībām līdz ir nomaksājis soda naudu (Ls 10,- ). Sods par transpondenta sabojāšanu vai nozaudēšanu Ls 30.
12.marts – Stafešu slēpojumā pirmo etapu dalībnieks veic klasiskajā solī un otro un trešo etapu brīvajā solī. Stafeti nodod maiņas zonā dalībniekam piesitot ar roku.
13. marts - Intervāla starts klasiskajā stilā: Dalībnieki, kas izmanto slīdsoļa slēpošanas tehniku var tikt diskvalificēti bez iepriekšēja brīdinājuma. Intervāla starta sacensībās dalībniekiem jādod ceļš ātrāk slēpojošam dalībniekam pēc 1. pieprasījuma, pat tad, ja trasē ir vairāk kā vienas klasiskā stila sliedes.

Vispārējie ierobežojumi
Ārpus sava starta laika dalībnieki var slēpot tikai pa iesildīšanas trasi, vadoties pēc norādēm un informācijas sacensību programmā. Dalībnieki, kas atrodas sacensību trasē ārpus sava starta laika var tikt diskvalificēti bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sacensību žūrija
Sacensību galvenais tiesnesis: Dainis Vuškāns, tālr. 2972101, [email protected]
Nacionālais  TD: Mārtiņš Niklass
Sacensību galvenā sekretāre: Ieva Eglīte

1 Komentāri

Kāpēc sacensību distances neatbilst nolikumam? Ja garās, tad garās! Citādi V-50 jau vienreiz bija 10km klasikā (Priekuļos). Kāpēc viena un tā pati distance divas reizes? Vismaz 20 km arī V-50 gr būtu pieņemami. Ko par to domā tie, kas atbildīgi par čempionāta norisi, un kāpēc tiek mainīti sezonas nolikuma nosacījumi?
07 • 03 • 2011 / 18:23
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv