ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

LČ rollerslēpošanā

6 • 10 • 2013 / Priekuļi

Sacensību organizators
Sacensības organizē Latvijas Slēpošanas Savienība (LSS) sadarbībā ar attiecīgo čempionāta posmu tehniskajiem organizatoriem. Sacensību tehnisko organizāciju par katru posmu, uz līguma pamata abpusēji vienojoties, LSS nodod Sporta klubam, Sporta skolai vai kādai citai organizācijai. Sacensības tiek organizētas un norisinās saskaņā ar FIS rollerslēpošanas noteikumiem, ņemot vērā šajā nolikumā minētās atkāpes.

Sacensību vadība
Sacensību posma galveno tiesnesi un sekretāru apstiprina LSS valde. Galvenie tiesneši nosaka konkrēto sacensību tiesnešu skaitu, ieceļ viņus, atceļ no amata un uzrauga viņu darbību. Atbildīgās personas par sacensību sarīkošanu: 2.posmā - Ilze Cekule

Sacensību laiks, vieta, distances un atbildīgā  organizācija
2. posms 06.10.2013 Priekuļi, SBK “Cēsis” Intervāla starts - F garā distance

Startēšanas kārtība
Sacensībās var startēt ikviens Latvijas iedzīvotājs. Sportists var startēt sacensībās samaksājot noteikto starta naudu, LSS noteiktajā kārtībā. Jauniešiem atļauts startēt vienu vecuma grupu augstāk; seniori drīkst startēt VE grupā. Čipu vai starta numuru nozaudēšanas vai bojāšanas gadījumā dalībniekam jāmaksā soda nauda Ls 30 apmērā par katru. Provizoriskā sacensību programma un trašu shēmas tiks publicēta LSS mājas lapā ne vēlāk, kā 2 nedēļas pirms katra posma sākuma; precīzā pēc pieteikumu saņemšanas un izlozes.

Pieteikumi
Pieteikšanās sacensībām notiek ar LSS mājas lapas starpniecību ne vēlāk kā līdz plkst. 12.00 iepriekšējā dienā pirms attiecīgā posma. Tehnisku iemeslu dēļ, minētajā termiņā, pieteikumu var iesniegt rakstiski uz LSS Fax: 67387717 vai e-pastā [email protected]. Nosūtot pieteikumus rakstiski jāpārliecinās par to saņemšanu. Pieteikums netiks pieņemts, ja tas nesaturēs visas elektroniskajā formā pieprasītās ziņas. Par dalībnieku veselības stāvokli un tehnisko un fizisko sagatavotību ir atbildīga pieteikumu iesniegušā organizācija vai pats dalībnieks.

Dalības maksa
S12, V12, S14, V14, S16, V16, S18, V18 grupās - 2Ls par katru sacensību distanci
SE, VE, veterānu grupās - 4Ls par katru sacensību distanci.
Dalības naudu var samaksāt sacensību vietā ar skaidru naudu vai apmaksājot LSS izrakstītu rēķinu.

Reģistrācija internetā ir slēgta!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv