ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

21 • 11 • 2017

Tramplīnlēcēju pieredzes apmaiņas treniņš un kontrolsacensības

Sestdien, 11.novembrī, notika SK “Lidojošā slēpotāja” un SK “Lidozola”  un Igaunijas Viru sporta skolas rīkotais pieredzes apmaiņas treniņš un kontrolsacensības, kura mērķis bija stiprināt sadarbību starp abu valstu sporta klubiem, kā arī noskaidrot audzēkņu izaugsmi vasaras sezonā.

Kopā ar šiem Latvijas tramplīnlēcēju klubiem, pasākumā piedalījās Viru sporta skolas (Igaunija) tramplīnlēcēju treneris ar saviem audzēkņiem (Stella, Karena Markus un Jorgens.

Pasākumā piedalījās 3 audzēkņi no “Lidozola” (Amanda, Samanta un Aleksandrs), 5 audzēkņi no SK “Lidojošais slēpotājs”(Melisa, brāļi Uģis un Markuss, Paula un Kristaps), kā arī 4 Viru sporta skolas audzēkņi.

Treniņi notika uz K-3 un K-12 jaudas tramplīniem. Uz K-3 jaudas tramplīna, labāko rezultātu uzstādīja Markuss Broks, kurš aizleca 3 metrus, savukārt, uz K-12 tramplīna- Kristaps Nežborts, kurš pasākumā piedalījās kā paraugdemonstrētājs, aizlecot 11,5 metrus, taču ļoti tuvi rezultāti bija igaunim Jorgenam.

Kā tiesnesis bija pieaicināts ,bijušais PSRS sporta  meistars, bijušais PSRS izlases dalībnieks un daudzkārtējais LPSR čempions ziemeļu divcīņā un tramplīnlēkšanā T. Pāvuliņš.

Notika arī skriešanas treniņš, kura distances bija- 400 metri, 1200m un 2400m, kurus varonīgi un ar labiem rezultātiem noskrēja visi.

Katru sportistu, treniņa beigās, sagaidīja noderīgas  pārsteiguma balvas ar Siguldas logo.

Pēc pasākuma, Igaunijas sportistiem un trenerim, tika izrādīts Siguldas pilsētas skaistums. Ekskursija notika uz velosipēdiem.

Lieki piebilst, ka Igauņu audzēkņi nevēlējās ekskursiju beigt, jo kurš gan spēj pretoties Siguldas skaistuma valdzinājumam. :)

Autors: Agrita Toma

 IMG_5893.JPG

IMG_5895.JPG

IMG_5897.JPG

IMG_5898.JPG

IMG_5899.JPG

IMG_5902.JPG

IMG_5903.JPG

IMG_5911.JPG

IMG_5915 (1).JPG

koppbilde.JPG

treneri Agris un Olevs.JPG

2 Komentāri

Patīkami ir piedalīties pasākumos , kurās jau no 4g. vecuma bērni ar aizrautību un drosmi apgūst šo skaisto sporta veidu.Skatoties TV nevar dzirdēt slēpju gaisu šķeļošo skaņu, kura līdzinās planiera spārnu švīkoņai. Prieks redzēt Igauņu tramplīnlēcēju un divcīņnieku klubus un to sadarbību ar mūsu klubiem, kuru rezultātā ieguvējas ir abas valstis, šā sporta veida attīstībā.
23 • 11 • 2017 / 22:15
Ļoti žēl ka pārējie Latvijas klubi tika noignorēti un netika uzaicināti dalībai sacensībās.
05 • 12 • 2017 / 11:06
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv