ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

26 • 10 • 2017

Siguldas Lidojošo Slēpotāju panākumi Tallinā

Šoreiz Siguldas Lidojošos Slēpotājus treneru Agra Kumeliņa un Agneses Amoliņas vadībā pārstāveja Amanda Sadovska, Paula Saškuna, Markuss Broks, Aleksandrs Toms un Kristaps Nežborts.

Amanda savā vecuma grupā lekšanā izcīnīja pirmo vietu, bet divcīņā noskrienot 500 m garu distanci piekāpās igauņu meitenei un ieguva godalgoto otro vietu. Savukārt Paula savā vecuma grupā pēc lekšanas bija ceturtā un pēc 1km krosiņa saglabāja savu ceturto vietu.

Puiši Markuss un Aleksandrs, kuri startēja iesācēju grupā, pēc lekšanas Aleksandrs izcīnīja trešo vietu , bet Markuss ieguva ceturto vietu, un divcīņā pēc krosiņa noskriešanas Markuss saklabāja savu ceturto vietu, savukārt Aleksandrs palika piektajā vietā.

Jau pieredzējušais Kristaps startējot uz k-50 jaudas tramplīna pēc lekšanas ierindojās ceturtajā vietā un noskrienot 3km garo distanci pakāpās uz godalgoto trešo vietu.

Kopvertējumā pēc šī etapa savās vecuma grupās  Lidojošā Slēpotāja meitenes Amanda Sadovska un Paula Saškuna saglabā pirmo vietu, Samanta Siliņa otro vietu. Līga Bērziņa astotā vieta, Puiši Martins Cīrulis cetrtajā vietā un Kristaps Nežborts ierindojas septītajā vietā. Tā kā Markus Broks, Uģis Broks un Aleksandrs Toms nestartē savās vecuma grupās,tad šiem dalībniekiem kopvērtējumu nevērtē.

Autors: Margarita Sokolova

kopbildetall.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv