ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

26 • 01 • 2017

Šajā nedēļas nogalē S! FISCHER Ziemas skolēnu čempionāta 2. posms

Saistītā informācija

Jau rīt, 26. janvārī, turpināsies S!-Fischer 2017 Ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā. Sacensības norisinās 4 posmos, kur katrā jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas (slidsolis un klasiskais solis). Sacensību dalībnieki cīnās gan par individuālām medaļām, gan par galveno balvu, kas tiek piešķirta skolai ar visaugstāko iegūto punktu skaitu kopvērtējumā. Arī šajā gadā galveno balvu nodrošina FISCHER, dodot dāvanu karti 1500.00 EUR apmērā slēpošanas inventāra iegādei. Otrajai un trešajai vietai balvas no BRIKO Maplus smēriem un aksesuāriem. 

Pirmajā sacensību posmā, kas norisinājās 13. janvārī, piedalījās teju 200 dalībnieki no vairāk kā 30 Latvijas skolām. Lielāko daļu godalgoto vietu ieguva Madonas skolu pārstāvji, kas ir arī iepriekšējā gada galvenās balvas ieguvēji. 

Uz otro sacensību posmu, kur dalībniekiem būs jāveic jau garāka distance, pa visu Fischer Slēpošanas centra teritoriju, šobrīd pieteikušies 285 dalībnieki, kas S!-Fischer ziemas skolēnu čempionātu padara par vienu no aukstās sezonas apmeklētākajiem un gaidītākajiem skolu sporta pasākumiem. 

Sākums plkst. 11:00. Sacensību nolikumu un vairāk informācijas iespējams atrast http://www.ba2.lv un http://www.infoski.lv.

fischer2017.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv