ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

13 • 07 • 2017

Ogres tramplīnlēcēji nometnē "Planica 2017"

Jau otro gadu pēc kārtas Ogres tramplīnlēcēji jauno sezonu sāk ar nometni Slovēnijas Planicā.

Lai gan nometnes vieta atrodas 1800 km attālumā no mājām – tie ir vērti lai brauktu šo attālumu.  Tramplīnu komplekss kur norisinājās treniņi sastāv no 8 tramplīniem no 15 līdz 250 m jaudas tramplīniem. Atgādināšu, salīdzinājumam, pagaidām  mājās lielākais tramplīns ir 15 m jaudas, no kura lielākā daļa ogrēniešu jau ir izauguši. Tāpēc nākas daudz ceļot pa citu valstu tramplīniem, lai nezaudētu sportisko formu.

Šogad, 9 dienu ilgā, nometnē piedalījās 8 sportisti no 7 līdz 16 gadu vecumā un lekts tika pa, sagatavotības līmenim atbilstošiem, tramplīniem 15, 25, 40, 60 un 80 m jaudas tramplīniem. Neskatoties uz laikapstākļiem, kas sportistus un to trenerus nelutināja – pērkona negaisi un stipri lieti - šī bija ļoti produktīva nometne – nobraukti vairāki desmiti kilometri ar skrituļslēpēm un katram sportistam veikti vidēji 70 lēcieni no tramplīna. Visi sportisti cītīgi strādāja apgūstot smalkās izjūtas lidojumā un uzlabojot lēcienu tehniku kā arī rollerslēpoja, jo rollerslēpšanas/skrituļošanas trase atrodas pie pašas viesnīcas.

Kā arī šogad nometnes dalībniekiem bija iespēja izbaudīt pietuvinātas sajūtas, kadas ir lecot pa 250 metru jaudas tramplīnu, nobraucot pa trosi no lielā tramplīna ieskrējiena sākuma līdz izskrējiena beigām. Nobrauciena garums 566m ar vidējo ātrumu 80 km/h . Visi sportisti ar milzīgu entuziasmu izbaudīja braucienu solot ka drīz vien leks ar slēpēm pa šo tramplīnu.

Ogres tramplīnlēcēji saka lielu paldies Tramplīnlēcēju Lieldraugam SIA Miandum un Didzim Mizim personīgi par transporta nodrošināšanu!

1.jpg

2.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv