ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

01 • 06 • 2016

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

Biedrības Ogres stils sportisti sestdien 28. maijā, Tallinā, Igaunijā veiksmīgi iesāka 2016./17. gada sezonu Ziemeļu divcīņā.

Jauno sporta sezonu atklājot, Tallinā norisinājās ikgadējās sacensības Ziemeļu divcīņā „Nimmes pavasaris” (Nõmme Kevad). Biedrību „Ogres stils” un Latviju uz sacensībām devās pārstāvēt  astoņi jaunie sportisti -  Septiņi no astoņiem ieguva medaļas.

Vecuma grupā 2009. gadā dzimuši un jaunāki Ralfs Aupe izcīnija bronzas godalgu veicot 2 stabilus, 5,5m tālus lēcienus un 500m garu distaci noskrienot 00:03:07 (3min un 7s).

2008 gadā dzimušas meitenes, abas Ogres pārstāves, savā starpā sadalīja pirmo un otro vietu - Aelita Krasiļšcikova un Demija Ansone attiecīgi.

2006 gada dzimušo meiteņu grupā ar pārliecinošu pārsvaru  pirmā finišēja Kamila Aleksa Krustiņa. Pēc lēkšanas Kamila bija otrajā pozīcijā, bet lieliski noskrietā 2km sarežģītā distance, kuru Kamila veica 00:08:55, ļāva kāpt uz pjedestāla augstākā pakāpiena.

Otrajā vietā šajā vecuma grupā godam cīnoties palika Alise Krasiļšcikova. Lēkšanā Alise stabili bija līders, ar diviem 16m tāliem lēcieniem, kurus arī stila tiesneši augstu novērtēja. Bet diemžēl skriešanā nācās piekāpties stiprākai sāncensei.

Krista Alise Lamstere pirmajā lēcienā neveksmīgi izbraucot izskrējienu piedzīvoja kritienu un no tālākas dalības sacensības izstajās.

2006. gada dzimušo zēnu konkurencē Hugo Miķelsons pārliecinoši vinnēja Igauņu konkurentus, gan lēkšanā pa 25m jaudas tramplīnu, gan arī lieliski noskrēja 2km distanci.

Savukārt Sandis Kauliņš, kuram pašlaik ir tikai 11 gadi startēja pa 50m jaudas tramplīnu un labi noskrienot 3km garu distanci ieguva sudraba godalgu.

Lielu paldies par atbalstu biedrība vēlas teikt SIA Miandum un Didzim Mizim personīgi!

Biedrība Ogres stils aicina pieteikties jaunus sportot gribētājus savam pulkam. Atgādinam, ka trenēties aicināti nākt no 6 līdz 99 gadi jauni sportisti. Slēpošanas iemaņas tiks uzskatītas par priekšrocību.

Pieteikties  treniņiem un sīkākai informācijai  treneri:
Modris Krūze 29442692
Margarita Sokolova 22329345

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

Ziemeļu divcīņnieki veiksmīgi sāk jauno sezonu

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv