ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

16 • 01 • 2016

Purvciemā atklāts ziemas sporta un atpūtas parks

Saistītā informācija

Piektdien, 15. janvārī, pie Rīgas 84. vidusskolas (Lielvārdes ielā 141) atklāta distanču slēpošanas trase - ziemas sporta un atpūtas parks "Purvciems".

"Slēpošanas trase tika izveidota īsā laikā, un tā vēl tiks paplašināta, lai nodrošinātu fiziskās aktivitātes Purvciema, Pļavnieku un Dreiliņu iedzīvotājiem. Apgaismotā trase, ko var izmantot visu diennakti, ir 800 metru gara. Tuvākajās dienās tiks izveidots arī lielais aplis pa visu teritorijas perimetru. Tas šogad gan vēl būs bez apgaismojuma," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

 Jaunās slēpošanas trases nosaukums ir Rīgas ziemas sporta un atpūtas parks "Purvciems". Trasi un inventāra nomas punktu apsaimnieko sporta skola "Arkādija", kuras pārraudzībā ir arī slēpošanas trase Uzvaras bulvārī 15. Trase izmantojama bez maksas, un pie tās darbojas arī inventāra nomas punkts katru dienu no pulksten 10.00 līdz 21.00.

Līdz ar jaunās trases atklāšanu, šosezon Rīgā darbojas trīs pašvaldības izveidotas distanču slēpošanas trases: pie reģionālā sporta centra "Sarkandaugava", Rīgas ziemas un aktīvās atpūtas centrā Uzvaras bulvārī 15 un Purvciemā. Tāpat slēpot var Biķernieku trasē un Mežaparkā.

Rīgā šoziem darbojas arī vairākas slidotavas. Esplanādē ir ierīkota mākslīgā ledus slidotava. Savukārt dabīgā ledus slidotavas atrodas Rīgas ziemas un aktīvās atpūtas centrā Uzvaras bulvārī 15, pie reģionālā sporta centra "Sarkandaugava", pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes iela 5c) un pie Rīgas Pļavnieku ģimnāzijas (A. Saharova iela 35). Slidotava tiek veidota arī pie Anniņmuižas vidusskolas (Kleistu ielā 14), kā arī uz Ķīšezera un Lido atpūtas centrā.

Avots: DELFI.LV

Purvciemā atklāts ziemas sporta un atpūtas parks

Purvciemā atklāts ziemas sporta un atpūtas parks

Purvciemā atklāts ziemas sporta un atpūtas parks

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv