ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

23 • 03 • 2016

Ogres tramplīnlēcēji sezonu noslēdz ar vairākām medaļām

Saistītā informācija

No divām marta pirmajā pusē Igaunijā aizvadītām sacensībām biedrības "Ogres stils" lēkšanā ar slēpēm sportisti atgriezušies ar bagātīgu medaļu vezumu.

12.martā Tallinā notika Igaunijas ziemeļu divcīņas jauniešu kausa IV etaps, kur ogrēnieši kārtējo reizi uzrādīja izcilus rezultātus.

Tramplīnlēkšanā un ziemeļu divcīņā nepārspēta savā vecuma grupā palika Aelita Krasiļšcikova un Alise Krasiļšcikova. Pie sudraba abās disciplīnās tika Šarlote Šķēle. Savukārt Sandim Kauliņam un Hugo Miķelsonam tramplīnlēkšanā attiecīgi 2. un 3. vieta, bet ziemeļu divcīņā abiem puišiem 4. labākais rezultāts.

Vēl no "Ogres stils" sportistiem sacensībās startēja Kamila Aleksa Krustiņa (5. un 4. vieta), Helēna Mailīte (abās disciplīnās 5. rezultāts) un Ralfs Aupe (abās disciplīnās 8. vieta).

Jau nākamajā nedēļas nogalē jaunie tramplīnlēcēji – treneru Margaritas Sokolovas un Modra Krūzes vadībā – devās uz šīs sezonas noslēdzošo etapu, kas norisinājās Otepē. Arī šī Igaunijas pilsēta ogrēniešiem izrādījās gana sekmīga.

Atkal nepārspētas palika Aelita un Alise Krasiļšcikovas – uzvaras gan tramplīnlēkšanā, gan ziemeļu divcīņā. Abās disciplīnās uz goda pjedestāla trešā pakāpiena stājās gan Kamila Aleksa Krustiņa, gan Sandis Kauliņš. Vēl vienu bronzu komandai izcīnīja Hugo Miķelsons, paveicot to tramplīnlēkšanā, bet ziemeļu divcīņā – 4. vieta.

Helēna Mailīte abās disciplīnās ierindojās 5. vietā, Katei Malēvicai attiecīgi 7. un 8. vieta, bet Ralfam Aupem divreiz astotais labākais rezultāts.

Trenere Margarita Sokolova informē, ka ar svinīgo pasākumu viesu namā "Marguse" ir oficiāli noslēgušās sacensības, sadalot arī kausus kopvērtējumā. Igaunijas ziemeļu divcīņas jauniešu kausa 2015./2016.gada sezonas kopvērtējumā, summējot iegūtos punktus katrā etapā gan lēkšanā ar slēpēm no tramplīna, gan ziemeļu divcīņā, arī "Ogres stils" sportisti iekļuvuši labāko vidū.

Par čempioni vecuma grupā N8 (2008.gadā dzimušās un jaunākas meitenes) kļuva Aelita Krasiļšcikova. To pašu vecuma grupā N10 (2006./2007.g. dzimušās meitenes) paveica Alise Krasiļšcikova. Šajā pašā vecuma grupā Kamilai Aleksai Krustiņai – 3. vieta, Helēnai Mailītei – 5. vieta, bet Katei Malēvicai – 8. vieta.

Tikmēr pie bronzas kopvērtējumā vecuma grupā M10 (2006./2007.g. dzimuši zēni) izdevies tikt Hugo Miķelsonam, bet vecuma grupā M12 (2004./2005.g. dzimuši zēni) to paveica Sandis Kauliņš. 

Savukārt Atklātajā grupā (2001.gadā dzimuši un vecāki sportisti) Šarlote Šķēle, konkurējot ne tikai ar sava vecuma meitenēm, bet arī ar daudz vecākiem un pieredzējušākiem jauniešiem, kopvērtējumā ierindojās augstajā 3. vietā.

Vēl jāpiebilst, ka vecuma grupā M8 (2008.g. dzimuši un jaunāki zēni) Ralfs Aupe ierindojās 8. vietā.

Visbeidzot, komandu vērtējumā biedrība "Ogres stils", pateicoties lieliskajiem sportistu sniegumiem un treneru darbam, ierindojās godpilnajā 3. vietā.

Avots: OGRENET.LV

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv