ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

19 • 01 • 2015

Sākusies pieteikšanās Tautas slēpojumam „Baiļu apļi”

Šogad 1.februārī jau 12.reizi tiek rīkots Tautas slēpojums „Baiļu apļi”, kas notiks slēpošanas centrā „Baiļi” un ko organizē „Aktīvā tūrisma centrs EŽI”. Kā ierasts, dalībnieki atkarībā no sagatavotības un savām vēlmēm var pieteikties Tautas klasē, kurā jāslēpo viens aplis (7,8km) vai Sporta klasē, kurā jāslēpo 2 apļi (14 km). Piedalīties tiek aicinātas arī ģimenes, jo arī pašiem mazākajiem – bērniem līdz 10 gadu vecumam būs sava atsevišķa trase, kurā sacensties.

Finišā dalībniekus sagaida garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem un „Nākotne” desiņām. Pasākums noslēgsies ar uzvarētāju apbalvošanu, kā arī izlozi, kur galvenā balva būs velosipēds no veikala „EŽI”.

Tradicionāli pasākumu atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība un daudzi Valmieras uzņēmumi: SEB Valmieras filiāle, Valmieras Drāmas teātris, Vidzemes Olimpiskais centrs, Sajūtu parks, SIA „Valpro”, „Artifex plus”, Valmiermuižas alus, atpūtas komplekss „Avoti”, Augļu serviss, „Rātes vārti”, Liepkalni, Laima. Tāpat balvas būs sarūpējuši arī speciālā inventāra pārstāvji Swix un Fischer. 

„Baiļu apļu” galvenais tiesnesis Rolands Melbārdis aicina visus sekot līdzi informācijai, jo laikapstākļu dēļ iespējamas izmaiņas.

Pieteikties iespējams arī Ežu veikalā Valmierā (Rīgas iela 43) un Cēsīs (Pils laukums 1).

1

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv