ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

11 • 01 • 2015

Piesakies Rīgas „Pārdaugavas kausam” distanču slēpošanā!

Saistītā informācija

Šī gada 17.janvārī Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā, Uzvaras bulvārī 15 norisināsies slēpošanas sacensības „Pārdaugavas kauss”. Sacensībās notiks sprinta distancē un tajās aicināts piedalīties ikviens: slēpošanas entuziasti - lai pārbaudītu sevi, labākie Latvijas slēpotāji - lai cīnītos par atbalstītāju sarūpēto balvu fondu.

 Sacensības notiks brīvajā stilā un dalībnieki, kuri veiks 500 vai 1000 metru garo distanci, tiks vērtēti četrās vecuma grupās, sieviešu un vīriešu konkurencē. 

Elites grupā sievietēm un vīriešiem pirmo trīs labāko rezultātu īpašnieki saņems naudas balvas - attiecīgi 150, 100 un 50 EUR apmērā. Savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji katrā no vecuma grupām tiks apbalvoti ar pasākuma atbalstītāja – MADSHUS sarūpētajām balvām.

„Pārdaugavas Kausa” izcīņas kvalifikācijas slēpojumi notiks plkst. 15:30 sieviešu, bet 16:00 vīriešu konkurencē. Savukārt dienas kulminācija un emocijām bagātākie starti būs vērojami no plkst. 16:45, kad notiks fināla slēpojumi. Sacensības noslēgsies ar apbalvošanas ceremoniju.

Reģistrēšanās sacensībām ir bez maksas un iepriekš pieteikties iespējams līdz 16.janvāra plkst. 15:00 Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka mājas lapā www.uzvarasparks.lv , kur var iepazīties arī ar sacensību nolikumu un programmu.

Sacensības organizē Biedrība Baltic Events un SS „Arkādija” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, Kultūras un sporta departamentu.

Atbalsta: Madshus un Sportland.

Afiša Rīgas „Pārdaugavas kausam” distanču slēpošanā

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv