ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

18 • 01 • 2015

Paipals un Pētersone uzvar "Pārdaugavas kausā" distanču slēpošanā

Vakar, 17. janvārī, Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā tika aizvadītas ikgadējās sacensības distanču slēpošanā - "Pārdaugavas Kauss”. Ne lietus, ne sniegs, kas bagātīgi papildināja pasākuma programmu, netraucēja noskaidrot labākos.

Vīriešu elites grupas pirmais trijnieks bija pārliecinošs un saglabāja tieši tādu pašu secību kā pēc kvalifikācijas slēpojuma. Krietni veiksmīgāks kā pagājušajā nedēļā Priekuļos bija Jānis Paipals, kuram izdevās izcīnīt uzvaru (00:00:58:91), par sekundes simtdaļu aiz sevis atstājot jauno Latvijas čempionu 10km brīvajā stilā ar intervālu startu - Oskaru Muižnieku. Savukārt trešā vieta - Jurim Damškalnam (00:01:00:43). Arī dāmu elites grupā trīssimt eiro naudas balvas savā starpā sadalīja iepriekš sevi jau pierādījušas sportistes. Pirmā vieta Vinetai Pētersonei (00:01:13:92), taču otrā un trešā vieta madonietēm Ievai Pūcei un Kitijai Auziņai.

Jaunākajā vecuma grupā gan starp puišiem, gan meitenēm dominēja SS "Arkādija” sportisti- Bruno Krampe, Rolands Arnis un Kārlis Zeidaks. No meitenēm ātrākās bija Samanta Krampe, Kitija Rozenova un Karīna Bernāne. VJ un SJ vecuma grupā (1999.-2002.gadā dzimušie) pirmajās trīs vietās ierindojās madonieši Toms Zvirgzdiņš un Niks Saulītis, trešo atstājot Akselu Bresmi. Sieviešu konkurencē atkal par savu pārākumu atgādināja SS "Arkādija” jaunās slēpotājas, kuras aizpildīja visus trīs goda pjedestālus- Laura Elizabete Kvāle, Patrīcija Kaminska un Adele Spigovska.

Senioru konkurencē triumfēja Jānis Neimanis no Talsu biatlona kluba, otru vietu ieguva Raivis Ančs un trijnieku noslēdza Ojārs Dālderis. Starp dāmām ātrākās bija Kitija Stesele, Gunta Pēda un Ravita Bernāne.

Avots: UZVARASPARKS.LV

Paipals un Pētersone uzvar "Pārdaugavas kausā" distanču slēpošanā

4 Komentāri

izskatās labi.
Andis
18 • 01 • 2015 / 19:10
ir arī labi.

18 • 01 • 2015 / 19:11
Balsojam par Cēsu Olimpisko centu (Priekuļiem)! Palīdzēsim savējiem, klikšķini sadaļā Aptauja!
http://olimpiskaiscentrs.cesis.lv/?Ziņas

18 • 01 • 2015 / 19:18
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv