ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

04 • 08 • 2015

Ogres svētki ar tramplīnlēkšanu

Svētdien, Ogres svētku turpinājumā uz mākslīgā seguma tramplīna ar pilsētas domes atbalstu notika tramplīnlēcēju sacensības ar kaimiņu valstu dalībnieku piedalīšanos. Sacensībās piedalījās jaunie tramplīnlēcēji no Otepes, Viru un Ogres, kuri startēja 8 vecuma grupās (arī meitenes). Uz labi sagatavotā tramplīna priekšrocības izmantoja Ogres jaunie lēcēji. Viņu sniegums bija diezgan pārliecinošs, jo no 8 vecuma grupām tikai divās uzvaras tika igauņiem. Uzvarētāji saņēma skaistus kausus un goda rakstus.

Pārsteigumu Ogrēniešiem sagādāja Igaunijas pārstāvji, kuri jau 1. augustā Ogrē līdzi atveda saliekamu mazu tramplīniņu. No tā mazi bērni varēja izmēģināt kā notiek tramplīnlēkšana vasaras apstākļos. Tālumā gan varēja aizlēkt nieka 3m, bet interesentu daudzums bija tāds, ka rindā stāvēja 10-15 bērni divu stundu laikā.

Sacensību norisi vērot un palīdzēt bija ieradušies vairāki vecie Latvijas izlases tramplīnlēcēji un divcīņnieki, kā arī treneri. Pēc sacensībām lēkšanas veterāni ļoti atzinīgi novērtēja Ogres pašvaldības atbalstu, iekļaujot to pilsētas svētku programmā.

Notikumos piedalījās un atspoguļoja bijušais PSRS sporta meistars tramplīnlēkšanā: T. Pāvuliņš

Ogres svētki ar tramplīnlēkšanu

Ogres svētki ar tramplīnlēkšanu

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv