ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

01 • 09 • 2014

Aizvadīts pirmais skrituļošanas posms!

“S! – Powerslide kausa izcīņas” dalībniekus pirmajā posmā laikapstākļi nelutināja itin nemaz un nācās startēt pa lietu. Neskatoties uz laikapstākļiem, uz pasākumu bija ieradušies skrituļslidotāji no Siguldas, Rīgas, Spilves, Berģiem, Ikšķiles un Allažiem. Dalībnieki izmēģināja spēkus 200m treka aplī, kas skatītājiem un atbalstītājiem bija ļoti labi pārredzams. Visiem dalībniekiem bija jāstartē 200m sprintā kam pēc tam sekoja kopējais starts pa vecuma grupām distancēs no 200 līdz pat 1400m.

Absolūti labāko laiku 200m sprintā izdevās uzrādīt Latvijas čempionam Reinim Znotiņam (Powerslide Latvia/Laimīte), kurš uzrādīja trases ātrāko laiku 23.07 un savu tuvāko sekotāju, komandas biedru Oskaru Punduru (Powerslide Latvija), apsteidza par 95 sekundes simtdaļām.

Garajā distancē ar kopējo startu dalībnieki tika sagrupēti pēc 200m sprinta rezultātiem. Dalībnieki starta koridoru veidoja atkarībā no sprintā uzrādītajiem laikiem rindās pa 4.  Kopējo startu cīņa bija aizraujoša un sīva, kā jau to varēja paredzēt. Dalībnieki plecu pie pleca  cīnījās līdz pat finiša taisnei.

Neskatoties uz slapjo laiku lielākā daļa dalībnieku startēja ar sausam laikam paredzētajiem ritentiņiem un atzina, ka trasei ir ļoti laba saķere pat mitrā/slapjā laikā.

Dalībniekiem un skatītājiem bija iespēja sasildīties mājīgajās Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra telpās, kur varēja cienāties ar siltu tēju.

Atgādinām, ka sausā laikā interesentiem būs iespēja izmēģināt darbībā Powerslide ātruma skrituļslidas. Tiekamies nākamajā “S! – Powerslide kausa izcīņas” posmā 4. septembrī.

Rezultāti: www.ba2.lv, www.freeskate.lv , www.sigulda.lv

Jānis Lazdāns

Sigulda1posms.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv