ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

03 • 01 • 2015

2015.g. Pasaules čempionāts d/slēpošanā veterāniem Siktivkarā

Saistītā informācija

Atlikuši tikai nedaudz vairāk kā 2 mēneši līdz Komi autonomā apgabala galvaspilsētas Siktivkaras R.Smetaņinas vārdā nosauktajā slēpošanas un biatlona kompleksā  cīņu par pasaules čempiona tituliem distanču slēpošanā uzsāks veterāni.

Uz šo brīdi ir zināms, ka lielākā daļa sportistu, aptuveni 500 dalībnieku,  būs no Krievijas.

Vai šajā pasākumā būs daudz ārvalstu pārstāvju un tajā skaitā no Latvijas?

Tas ir jautājums par kuru skaidrības nav arī vēl šajā brīdī. Ir zināms, ka būs aptuveni  100 sportistu kopskaitā no Vācijas, Itālijas un Francijas. Diezgan droši var prognozēt, ka neizpaliks slēpotāji no Somijas, kuri tradicionāli ir stipri tieši klasiskā stila distancēs.  Pēc  manā rīcībā esošās neoficiālās informācijas, ļoti iespējams, ka Krievijā nepiedalīsies Zviedrijas, Čehijas, Slovākijas pārstāvji. 

Lielu lomu nospēlēja situācija Ukrainā. Bet ne tikai. Jo ceļa  izdevumi, lai nokļūtu Siktivkarā un atpakaļ  sastāda teju vai 400 eiro. Te gan jāsaka, ka dzīvošanas izdevumi uz vietas blakus stadionam hotelī „Olimpijec” ar ēdināšanu  10 dienām sastādītu 350 eiro. Tās arī ir lielākās summas., jo dalības maksa sportistiem tiek segta sadarbībā ar LSS.

Lai iegūtu bezmaksas Krievijas vīzu, līdz 13. Janvārim ir jāaizsūta organizatoriem informācija saskaņā ar pielikumu. Organizatori atsūta izsaukumu uz kura pamata Krievijas vīzu centros Latvijā izsniedz bezmaksas vīzu.

Informācija saistībā ar šo pasākumu: [email protected] Andis Puida

3 Komentāri

Lai izdodas mūsējiem!

04 • 01 • 2015 / 18:54
Pašreiz ir piedāvājumā Siktivkara ar Air Baltic un tļāk ar Aeroflot 12. martā caur St.Pēterburgu un atpakaļ 21.03. Reisi savietojas. par summu 370.00 eiro
Andis
05 • 01 • 2015 / 11:41
Latviaji būs pārstāvniecība P/Č veterāniem. Ir pieteikums
Andis
05 • 01 • 2015 / 12:39
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv