ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

27 • 02 • 2013

Talsu slēpojums jau šo svētdien 3.martā

Saistītā informācija

Jau šajā svētdienā Talsos tiks aizvadīta otrā slēpošanas svētdiena šajā gadā, kur šoreiz tiks dots starts „Talsu slēpojumam”.

Svētdien visi slēpotāji aicināti pulcēties uz ikgadējo Talsu marta slēpojumu, kas ik gadu tiek rīkots marta pirmajās brīvdienās. Dalībnieki varēs izvēlēties savām spējām un vecumam atbilstošu distanci, kā arī būs jaunums tiem, kuri sacensībās piedalīties tā kā nedaudz baidās, šādiem kuri negrib sacensties uz rezultātu un sākuši slēpot tikai šogad būs iespēja piedalīties Veselības distancē, kur būs jāveic 3 km aplis ar nelieliem kāpumiem un nobraucieniem finišā saņemot piemiņas Diplomu. Protams neizpaliks arī Bērnu slēpojums un iecienītā  Tautas distance. 

Atbalstītāji būs parūpējušies par balvām ātrākajiem kā arī sacensību beigās būs loterija dalībniekiem kuri piedalījās Slēpojumā „Apkārt Talsiem” janvārī un arī šajās sacensībās, kur varēs laimēt vērtīgas balvas. Dalībnieku kuri būs piedalījušies abās sacensībās būs divreiz lielāka iespēja laimēt ja vien Loterijas kausā būs iemetuši savas dalībnieka kartiņas.

Darbosies arī slēpju noma priekš tiem kam sava inventāra vēl nav un serviss tiem kam savs inventārs vajag sagatavot sacensībām.

Pieteikšanās iepriekš www.raimaks.lv vai uz vietas sacensību dienā. Sīkāka informācija par slēpojumu www.talsi.lv, www.infoski.lv Ar trasi dalībnieki var iepazīties katru dienu un sazinoties ar Sporta skolas biatlona treneriem iespējams saņemt konsultācijas.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv