ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

12 • 03 • 2013

SSK Bebra „Balvu izcīņa 2013”

Saistītā informācija

Marta 3. sestdienā SSK Bebra rīko gadskārtējo balvu izcīņu d/slēpošanā. Šogad ziema ir visus lutinājusi ar sniegu, salu un līdz ar to arī distanču slēpošanas trases gaida slēpošanas entuziastus sacensties 5km slēpojumā SSK Bebra mājas trasē Ilūkstes novada, Bebrenes pagasta „Zeltlapās”. Šogad pirmo gadu distanci varēs veikt gan klasiskajā stilā gan slidsolī. Uzmanība tikai jāvērš uz to par kādām balvām gribam cīnīties vai pavizināties tāpat, gūstot enerģiju un labas sajūtas nākošajai darba nedēļai. Ar šo informāciju var iepazīties sacensību nolikumā.

Informēju, ka šogad slēpošanas trases tika veidotas ar jaunu  aprīkojumu, kurš tika iegādāts  par  Eiropas Savienības projekta līdzekļiem. Līdztekus tam, dalībniekiem ir iespēja pārģērbties siltās telpās, sagatavot slēpes sacensībām un pēc sporta aktivitātēm iedzert tēju.
Šīs ziemas sportiskā sezona ir bijusi zināmā mērā veiksmīga klubam kopumā, jo 4 kluba biedri ir piedalījušies Pasaules čempionātā d/slēpošanā Itālijas pilsētā Val di Fiemme, kur bija tas gods pārstāvēt savu valsti un slēpot vienās distancēs ar pasaules slēpošanas grandiem.Un varbūt arī patreizējā situācijā  nav  tik būtiski , ka esam finiša protokolu otrajā pusē. Esam startējuši Skandināvijas kausa sacensībās Latvijā un Igaunijā, kā arī izcīnījuši godalgoto 3.vietu Latvijas čempionātā 3X5km stafetē vīriešiem un dažāda kaluma medaļas individuālajās distancēs .

Februāra mēnesī 2 mūsu kluba biedri ir piedalījušies arī 33. Pasaules čempionātā d/slēpošanā veterāniem Itālijas pilsētā Asiago, kur startēja 1161 dalībnieks no 26 pasaules valstīm  un savās vecuma grupās mēs  ierindojāmies pirmajā divdesmitniekā.

Taču svarīgākais ir tas, ka SSK Bebrai beidzot ir, kaut arī neliela, slēpju bāze ar slēpju nomu, siltām telpām un, ka cilvēki nāk un slēpo.  Domājam, ka būsim sagatavojuši labas, slēpotājiemm pieveicamas trases. Konkurence gaidāma pieklājīga, jo dalību sacensībām ir apstiprinājuši Latvijas čempionāta šī gada godalgoto vietu ieguvēji, dažs labs spēcīgs veterāns un arī kāds no Olimpisko spēļu dalībniekiem. Sacensību „saldais ēdiens” kā parasti būs kombinētās stafetes, dalība kurās jānopelna ar labu startu 5km distancē.

Pasākumu atbalsta SIA „Bebra serviss” ; veikals „Sport2000”(Daugavpils) , Kompānija” Krups baltic” un ssk Bebra biedri.

4 Komentāri

Šitā traki sena bilde, kad vēl Bebras mačos Jēkabs startēja, nu vismaz 5 gadi atpakaļ.Būs jāiesūta ši gada foto.
Andis
12 • 03 • 2013 / 19:37
Kaut kāda kļūdiņa ar dažām grupām. Būs tā:
1982-1973; 1972-1963;1962-1953;1952 un vecāki
Andis
13 • 03 • 2013 / 16:52
Balvā dos bebrus?:D
Pislis
13 • 03 • 2013 / 19:59
bebri paši atnāks :D
pislim
13 • 03 • 2013 / 23:58
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv