ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

08 • 08 • 2012

Skrējiens ap „Dinģeļkalna ezeru”

Svētdien, 5.augustā, Ilūkstes novada svētku ietvaros Bebrenē SSK "Bebra" aicināja skrējējus un nūjotājus piedalīties skrējienā apkārt Diņģeļkalna ezeram, 4,5 km distancē.

Tie, kas trasē nedevās skriešus varēja nūjot, līdzi lielajiem devās arī mazie nūjotāji. Laiks bija tik patīkami silts, ka tiesneši mazliet kļūdījās rezultātos, bet kļūdas tiks labotas. Vīriešu grupā ātrākais bija Jānis Puida (SSK Bebra), sieviešu grupā - Anda Muižniece (SSK Bebra), pieklājīgus rezultātus uzrādīja veterāni Raimonds Soms un Benita Štrausa, bet jauniešu grupā labākie bija Eduards Rāzna un Lelde Dubere. Lai pasākums izvērstos interesantāks dalībnieki savus rezultātus varēja fiksēt paši no lielā pulksteņa finiša koridorā.

Ne tikai labākie skrējēji tika pie balvām, bet arī pārējie varēja baudīt SSK Bebra sarūpētos atspirdzinājumus. Pēc apbalvošanas dalībnieki turpināja izbaudīt jauko laiku spēlējot futbolu.

SSK Bebra saka lielu paldies visiem kas ieradās un atbalstītājiem!

Foto un informācija par skrējienu Diņģeļkalnā http://bebrene.blogspot.com

2 Komentāri

bebra baigie malači! viens reāls klubs latvijā!!!

10 • 08 • 2012 / 10:39
Jā reāli mēs esam.Un darbojamies. Tikai būtu jauki, ja skaitliski būtu tikpat daudz cik bebru Latvijā un visi biedri arī čakli strādātu.
Andis
10 • 08 • 2012 / 18:01
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv