ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

10 • 01 • 2013

Rekords Madonas BJSS vakara sacensībās Smeceres silā

Saistītā informācija

9.janvāra vakarā notika Madonas BJSS rīkotās vakara sacensību seriāla 1.kārta distanču slēpošanā, kur piedalījās liels dalībnieku skaits ne tikai no Latvijas slēpošanas centriem, bet arī no kaimiņvalsts Lietuvas. Uz starta devās 162 dalībnieki, kas ir šo sacensību vēsturē viskuplākais dalībnieku skaits, kas liecina par to, ka distanču slēpošana kļūst arvien populārāka ne tikai Madonas novadā, bet arī apkārtējos novados.

MadonaBJSS_kārta.jpg
Foto: Madonassports.lv

Jau vismaz septīto sezonu norisinās Madonas BJSS vakara sacensību seriāli, kur pārsvarā piedalās apkārtējo novadu klubi un sporta skolas. Sacensības interesantas ar to, ka tajās ir pieci posmi, kuros sportisti un viņu treneri  var sekot līdzi savai rezultātu izaugsmei, jo distances netiek mainītas. Divi sacensību posmi notiek arī klasiskajā solī, kas motivē sportistu trenēties arī šajā solī, jo lai cīnītos par augstām vietām kopvērtējumā ir jāpiedalās vismaz vienās klasiskās distances sacensībās.

Pirms apmēram trijiem gadiem vidējais dalībnieku skaits nebija lielāks par 100 dalībniekiem, bet jau pagājušajā ziemā tas svārstījās no 120 līdz 150 dalībniekiem vienā posmā.

Nākamais posms notiks 16. janvārī plkst 18.15, nolikumu skatīt sadaļā KALENDĀRS. Visi laipni aicināti uz Madonu, kur varēsiet izbaudīt labi sagatavotās trases un sacensību atmosfēru ar kuplo dalībnieku skaitu.

Distanču slēpošanas treneris Dainis Vuškāns.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv