ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

16 • 01 • 2013

Distanču slēpošanas bums aug kā sniega bumbas

Latvieši lēnām sāk kāpt lejup no mūsu kalnu virsotnēm. Ja ziemas lutinās, distanču slēpošanas bumam jāaug kā ripojošai sniega bumbai.  Veselīga dzīvesveida bums liek demokrātiskākajam ziemas sporta veidam iegūt modernu un pievilcīgu tēlu. Tas der gan švakajiem, gan tiem, kas domā, ka ir stipri.



Avots: www.ltv.lv (oriģināls http://www.ltv.lv/zinas/tautas-sports/nedeljas-tema/distanchu-sleposhanas-bums-aug-ka-sniega-bumbas.-video.a18330/)

1 Komentāri

Tā tiešām ir. Ogres Zilajos kalnos slēpoju kopš ļoti agras bērnības. Un skaidri atceros, ka cilvēki no meža pazuda apmēram 90-to gadu sākumā. Cilvēkiem radās iespēja brīvi aizbraukt uz Alpiem, Tatriem, Pirenejiem, tas sakrita arī ar laiku, kad ziemas kļuva siltākas un mazāk sniegotas. Tagad apmēram 4-5 ziemas ir bijušas pietiekami sniegotas un aukstas un cilvēku skaits mežā aug ar katru gadu. Distanču slēpošana nav arī nebūt tas dārgākais sporta veids. Varbūt arī "kalnu" slēpošanas trases Latvijā ir divreiz vairāk, tomēr jāņem vērā, ka patiesībā tā ir "pauguru" slēpošana . Vienīgā īstā slēpošana Latvijā ir distanču.
18 • 01 • 2013 / 10:39
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv