ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

24 • 01 • 2013

Coldrex slēpojumā Apkārt Alaukstam ar pirmo numuru startēs Ilmārs Bricis

Coldrex slēpojumā Apkārt Alaukstam, kas norisināsies šā gada 2. februārī Vecpiebalgā, pirmais numurs tiek piešķirts iepriekšējo sacensību sporta distances jeb 42 km uzvarētājam Ilmāram Bricim. 

Ilmārs Bricis pirms šā gada sacensībām norāda: „Tā kā pašlaik trenēju Lietuvas sieviešu biatlona izlasi, tad pats vairs profesionāli nenodarbojos ar slēpošanu. Šī iemesla dēļ šogad slēpojumā nepretendēju uz pirmo vietu, tomēr centīšos, lai tiktu sasniegts maksimāli labākais rezultāts. Ikvienam, kas startē sacensībās ir savs mērķis, vienam tas ir jauka sportiska atpūta svaigā gaisā, bet citam - labi sportiskie rezultāti. Lai arī kāds ir uzstādījums, galvenais ir sekot tam.”

Jāatgādina, ka Ilmārs Bricis ir izcīnījis divas bronzas medaļas Pasaules čempionātos biatlonā, savukārt Olimpiskajās spēlēs 2006. gadā Turīnā sportists ir ieguvis 4. vietu iedzīšanā un 1998. gadā Nagano Olimpiskajās spēlēs 5. vietu 20 km distancē. 

Savukārt Apkārt Alaukstam sacensībās Ilmārs Bricis ir startējis trīs reizes un vienmēr izcīnījis uzvaru. Iepriekšējās Apkārt Alaukstam sacensībās 2011. gadā 42 kilometrus garās distances finišu Ilmārs Bricis sasniedza pēc 1 stundas, 50 minūtēm un 50 sekundēm. Toreiz izvērtās sīva cīņa starp Ilmāru Brici un Raivi Zīmeli, kuri finišu sasniedza vien ar 9 sekunžu starpību.

Šogad slēpojuma ietvaros ir trīs distances: maratona distance - 42 km, Möller’s Dobbel tautas slēpojums - 19 km un vismazākajiem – bērnu slēpojums. Coldrex slēpojumam Apkārt Alaukstam var reģistrēties mājas lapā www.maratoni.lv un visos Fans sporta preču veikalos. 

Reģistrējoties līdz 30. janvārim, dalības maksa 19 km distancē ir 12 lati, 42 km distancē 15 lati, bet bērnu distancē – 8 lati. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī slēpojuma dienā uz vietas. Reģistrējoties uz vietas, dalības maksa 19 km distancē ir 15 lati, 42 km distancē 20 lati, bet bērnu distancē – 10 lati. 

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

4 Komentāri

kur var aplūkot starta sarakstus?
ssa
25 • 01 • 2013 / 17:32
nav nedaudz tākā par lielu tās dalības maksas??
čurka
26 • 01 • 2013 / 12:01
Kaut kāds bardaks ar strata sarakstiem, kur redz dalībnieku sadalījumu pa grupām? Vai rezultāti arī būs tādā pat bardakā???
31 • 01 • 2013 / 21:22
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv