ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

14 • 12 • 2012

Biķernieku trase darbojas pilnā režīmā. Tiks atklāts vēl viens ziemas atpūtas centrs

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē turpina snigt un pilnā režīmā darbu sākusi gan distanču slēpošanas trase, gan noma. Ikviens slēpošanas entuziasts trasi var izmantot bez jebkādiem ierobežojumiem, tā ir apgaismota līdz pl. 22:00. Tai ir iedzītas paralēlās klasiskā soļa sliedes un pietiekami plata josla slidsoļa slēpotājiem, kuriem iespēja veikt 2,2km vai 4,7km distanci, kas ir garākā pieejamā Rīgā.

Tiem, kuriem sava inventāra nav, tas pieejams Motormuzejā esošajā nomā. Noma aprīkota ar plašu un kvalitatīvu inventāra klāstu no pasaules vadošajiem zīmoliem Atomic un Leki, nomas telpās pieejamas ģērbtuves, mantu novietne un labierīcības; nomas priekšā plaša autostāvvieta. Inventāru var iznomāt darba dienās no 12:00 līdz 21:00, sestdienās no 9:00 līdz 21:00, svētdienās no 9:00 līdz 19:00.

Biķernieku trase ir ļoti iecienīta aktīvās atpūtas baudītāju vidū un brīvdienās to apmeklē pat tūkstošiem sportistu. Taču vietas pietiek visiem, tāpēc ikviens ir laipni aicināts baudīt ziemas priekus ģimenes un draugu lokā Rīgā, S.Eizenšteina ielā 6.

Jāatzīmē, ka decembra nogalē darbu uzsāks vēl viena distanču slēpošanas noma – tā atradīsies Mežaparkā, Ķīšezera krastā, Mežaparka sporta bāzē, vietā, kur vasarā ļoti iecienīts vindsērfings. Līdzās nomai atrodas daudziem zināmā Cabo Café, kur pēc aktīvās atpūtas ikviens varēs baudīt siltu tēju, sasildīties pie kamīna un ieturēties.

Aktuālā informācija par distanču slēpošanas iespējām Biķerniekos un Ķīšezerā atrodama mājas lapā www.burusports.lv, kā arī zvanot pa tālruni 22013324.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv