ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

06 • 03 • 2013

Aizvadits "Talsu slēpojums"

Svētdien 3. martā ļoti vējainos un sniegainos laika apstākļos tika aizvadīts šīs sezonas otrais un pēdējais slēpojums Talsos, kurā startēja 64 dalībnieki. Tā kā laika apstākļi nebija no tiem patīkamākajiem, domājams ka vairāki no iepriekš pieteiktajiem slēpot gribētājiem nedaudz nobijās un uz slēpojumu neieradās, taču tie kas ieradās guva prieku un gandarījumu par vējainajām sacensībām.

Paldies atbalstītājiem: veikaliem Mysport un Ceļotājs, Brabantijai, grilbāram RRROOOM, Swedbank, Sia Pretpils, Kamparkalnam un Liepkalnu maiznīcai, kuri bija sarūpējuši balvas ātrākajiem dalībniekiem un arī loterijai. Paldies arī zemju īpašniekiem kuri atļau izmantot savas zemes lai veidotu trases. Jaunieviestajā Veselības slēpojumā, kas bija organizēts slēpotājiem, kas tikko sākuši slēpot un rezultāts nav svarīgs startēja tikai 3 dalībnieki. Visvairāk kā ierasts dalībnieku startēja vīriešu klases Liepkalnu Tautas distancē, kur visātrākais bija Vandzenes pārstāvis Guntis Jansons, otrais Joničenko Andis, bet trešais Oļegs Solovjovs. Sievietēm šajā distancē šogad nepārspējama ir Natālija Afanasjeva, kura uzvar otro reizi pēc kārtas šoreiz aiz sevis atstājot Ildzi Straumi un Ravitu Bernāni. Veterāniem šoreiz stiprākais atkal Jānis Neimanis, otrais Gatis Neimanis, bet trešo vietu izcīnīja Aigars Fārenhorsts. Veterānēm uzvarēja Natālija Joničenko.  Garākajā 18km distancē vīriešiem ātrākais arī šoreiz Kārlis Vanags,  turpat aiz viņa Gints Lūsis, un Andris Mireckis. Sievietēm vienīgā drosmīgā, kas veica 12km distanci bija raivita Birkentāle. Jaunākajā grupā uzvarēja Tukumnieks Fogels Kārlis aizsevis atstājot Talsu novada sporta skolas audzēkni Danielu Pelīti un Tomu Straumi. Meiteņu konkurencē ātrākā Vanesa Aleksīna, otrā Gabriela Maķevica. S10 grupā veicot 1 km meitenēm uzvarēja Agnese Jaševa no Līgagu sākumskolas otrajā vietā Anna Fārenhorsta, trešā Pastendniece Viktorija Spruģevica. Zēniem šajā grupā ātrākais Jēkabs Kļaviņš, otrais Rainers Kiors, bet pirmo trijnieku noslēdza Nikolas Mūrnieks.

Pašiem vecākajiem dalībniekiem pensionāru grupā 3 km distancē uzvarēja Jānis Rozentāls. Taču pašiem jaunākajiem Swedbank Bērnu slēpojuma dalībniekiem ātrākā atkal Talsu sporta skolas audzēkne no Ugāles Karīna Bernāne, otrā un trešā vieta Pastendniekiem Kristeram Kalašņikovam un Kristianam Kārlsbergam.

Pēc sacensībām un godalgoto apbalvošanas notika loterija, kurā dalībnieki, kuri bija piedalījušies abos šis sezonas slēpojumos varēja laimēt balvas no šīs sezonas atbalstītājiem.

Slēpošanas sacensību sezona Talsos beigusies, taču slēpot vēl varēs kamēr laika apstākļi to ļaus.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv