ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

16 • 01 • 2013

10. februārī Ogres Zilokalnu slēpošanas trasē norisināsies sacensības pāru slēpojumā

Saistītā informācija

Fans stafetē pirmo reizi iekļauts Tautas klases slēpojums, sporta klases distance paliek nemainīga – 2x30 km (60 km kopā divu cilvēku komandai), Tautas klasei – 2x5 km (10 km kopā divu cilvēku komandai).

Sporta klasē komandas sadalītas grupās pēc dalībnieku sastāva - vīriešu vai jauktā, Tautas klasē uzvar ātrākā komanda neatkarīgi no dalībnieku sastāva. Trase ir apļveida - viens aplis būs aptuveni 3 km garš, un dalībnieki var nomainīt trasē esošo komandas biedru starta - finiša zonā. Maiņu taktiku komandas izvēlas pašas, pēc katra noslēpotā apļa vai vairākiem, maiņu skaits nav ierobežots. Lai piedalītos un finišētu, ir nepieciešams lielisks pārinieks un distanču slēpes.

Dalībniekus un viesus sildīs ne tikai Ogres Zilokalnu slēpošanas trases nobraucienos iegūtais adrenalīns un februāra saules stari, bet arī siltas tējas, gardas putras un pagājušajā gadā ļoti novērtētā mājās gatavotā soļanka. Būs arī neiztrūkstoša ziemas sporta pikninka sastāvdaļa – ugunskurs un mūzika labam garastāvoklim.

Sacensības organizē "Nesēdi mājās", atbalsta Ogres un Ikšķiles novadu domes, "Bright", "Partner Broker", "Hanart Auto", par pilniem vēderiem parūpēsies "Axa". Balvas sarūpēs veikalu tīkls "Fans".

Sacensību nolikums, pieteikšanās un sīkāka informācija ir atrodama mājas lapā - www.nesedimajas.lv

1

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv