ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

14 • 02 • 2012

Pieteikšanās tautas slēpojumam „SEB Sigulda” ir sākusies

Saistītā informācija

Ir sākusies pieteikšanās tradicionālās distanču slēpošanas sacensībām - tautas slēpojums „SEB Sigulda”, kas notiks 26. februārī Silciemā. Sacensībās slēpotājiem būs iespēja sacensties 17 vecuma grupās un  atbilstoši vecumam startēt četrās distancēs.

Slēpotājiem būs iespēja sacensties 17 vecuma grupās. Atbilstoši vecumam dalībniekiem būs pieejamas četras distances - 1 km, 9 km, 18 km vai 27 km. Distances veicamas brīvajā stilā ar kopēju startu. Ja sniega segas biezums atļaus, tad būs iespējams slēpot arī klasikas špūrītē. Distances platums ir no 3 līdz 8 metriem. Pirmajā starta koridorā startēs slēpojuma SIGULDA 2011 ātrākie 30 dalībnieki. Otrajā koridorā startēs pirmie 60, kas pietiekušies internetā, savukārt trešajā – pārējie dalībnieki. Katrs distances beidzējs saņems sacensību īpašo uzlīmi, bet pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar medaļām un pārsteiguma balvām. 

Dalībai slēpojumam  „SEB Sigulda” ir iespējams pieteikties līdz 2012.gada 26. februārim (ieskaitot), piesakoties interneta mājas lapā www.ba2.lv vai reģistrācijas dienā uz vietas no 10.30 līdz plkst.11.45 . Visizdevīgāk dalībniekiem pieteikties līdz šī gada 23. februāra pulksten 15:00, kad dalības maksa, ir viszemākā. Pasākuma ģenerālsponsora SEB bankas klientiem tiek piemērota 20 % atlaide no dalības maksas.

Ņemot vērā, ka pasākums ir guvis lielu atsaucību ģimeņu vidū un slēpošanā piedalās arī pavisam jauni slēpotāji, SEB dzīvības apdrošināšana dāvinās nelaimes gadījumu apdrošināšanu uz gadu visiem mazajiem slēpotājiem vecumā  no 3 līdz 10 gadiem, jo bērni ir un paliek bērni – tiem patīk kustēties, apgūt un izzināt jauno, nereti tikai uz mirkli zaudējot tik nepieciešamo uzmanību. 

Tautas slēpojuma ģenerālsponsors ir SEB banka. Tautas slēpojumu „SEB Sigulda” tradicionāli atbalsta Siguldas novada Dome. Pateicoties atbalstītāju gādībai, kā ierasts pēc finiša dalībnieki varēs iestiprināties ar AXA auzu pārslu putru un maiznīcas „FLORA” gardajiem cepumiem.

Vairāk par tautas slēpojumu „SEB Sigulda” var uzzināt www.ba2.lv vai zvanot pa tālr. 29368877 (Jānis Lazdāns). 

Aicinām piedalīties  jaunus un vecus, meistarus un iesācējus, ministrus un mājsaimnieces -  visus, kuri grib slēpot!!! SIGULDA AIZRAUJ!

plakats_slepojumam_2012_3.jpg

1 Komentāri

Šodien Siguldā snieg. Rīt plānojam slēpojuma trasi blietēt. Pirms 2 nedēļām piebrauktais sniegs ir labi iesalis, tā kā pamats ir stingrs. Slēpotājgribētājus aicinu ātrāk par ceturdienas vakaru nemēģināt trasi.
Jānis
21 • 02 • 2012 / 09:24
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv