ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

14 • 02 • 2012

Fans 2x30 km stafetē uzvar Talsu duets

12.februārī Ogres Zilo kalnu trasē notika distanču slēpošanas sacensības 2x30 km stafetē ar masu startu, ko organizēja veikalu tīkls «Fans» sadarbībā ar projektu «Nesēdi mājās».

Sacensības pulcēja 22 vīriešu un 7 jauktās komandas. Vīriešu grupā jau no pirmajiem apļiem vadībā izvirzījās Talsu biatlona kluba otrā komanda (Kārlis Vanags, Gints Lūsis), kas līdz pat finišam noteica sacensību tempu.

Par otro vietu līdz 18.aplim savā starpā sīvi cīnījās komanda MySport (Lauris Purniņš, Mārcis Pērkons) un komanda Līčupieši (Rolands Rudzītis, Gatis Svētiņš). Tikai 19. aplī komandai MySport izdevās apdzīt Līčupiešus un pēc 24 apļiem sasniegt finišu otrajiem.

Jauktajā grupā sīvākā cīņa notika starp četrām komandām: OK Ogre, Fans Team, izturība.lv un Briksnis ziemā. Jau no pirmā apļa Raivo Kivlenieks (komanda OK Ogre) sevi pieteica kā iespējamais līderis un līdz 10.aplim (25 km) bija nodrošinājis krietnu pārsvaru (4 minūtes) pār konkurentiem.

Tomēr šajās sacensībās ir svarīgs ne vien ātrums, bet arī abu komandas biedru izturība, un jau 13.aplī notika līderu maiņa, kad vadību pārņēma komanda Briksnis ziemā. Briksnis ziemā spēja noturēt savas līderu pozīcijas un pēc 22 apļiem (60 km) finišēja pirmie. OK Ogre ieņēma otro vietu, Fans Team – trešo vietu.

Projekts «Nesēdi Mājās» pateicas visiem atbalstītājiem par palīdzību sacensību tapšanā, kā arī dalībniekiem, kas nenobijās no vēsā laika un garās distances. Tiekamies 2013. gadā!

Vairāk bildes un video skatieties www.nesedimajas.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv