ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

20 • 01 • 2012

Biķerniekos darbojas distanču slēpošanas trase

Kopš 15.janvāra Biķerniekos atkal darbojas distanču slēpošanas trase.

Biķernieku distanču slēpošanas trase ir garākā Rīgā – tās aplis ir 4.8km garš ar iespēju veikt īsāku – 2.2km distanci. Trase ir sagatavota atbilstoši slidsolim un ir iedzītas arī špūres klasiskajam solim, trase ir apgaismota, tās lietošana ir bez maksas, un kas ļoti svarīgi – uz Biķerniekiem iespējams aizbraukt ar sabiedrisko transportu – 18. un 14.trolejbusu un 5.autobusu.

Trases sākums ir pie Motormuzeja – turpat arī pieejama inventāra noma, kas piedāvā jaunu, kvalitatīvu Atomic inventāru par 3 latiem stundā. Nomā ir pieejamas arī ģērbtuves, kā arī sīkāka informācija par trasi un citām iespējām.

Trases uzturēšanā sadarbībā ar Biķernieku komplekso sporta bāzi iesaistīti gan distanču inventāra tirgotājs „Burusports“, gan tradicionālā un populārākā tautas slēpojuma „Apkārt Alaukstam“ ilggadējie organizētāji.

Distanču slēpošana ir viens no populārākajiem ziemas sporta veidiem, pieejams ikvienai sabiedrības grupai, tas attīsta daudzas muskuļu grupas, veicina veselības uzlabošanu un sniedz gandarījumu no lieliski pavadītas ziemas dienas. 

Vairāk informāciju par Biķernieku distanču slēpošanas trasi var atrast mājas lapā burusports.lv

1 Komentāri

Tas ir ļoti labi! Un lai neviens neiedomājas savādāk!
Jānis
28 • 01 • 2012 / 12:38
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv