ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

06 • 02 • 2012

Atklās distanču slēpošanas maršrutu Cenas tīrelī

Piedzīvojumu organizācija "Lūzumpunkts" ar Dabas aizsardzības pārvaldes atļauju ir izveidojusi jaunu, marķētu distanču slēpošanas maršrutu Cenas tīrelī.

Sestdien, 2012.gada 4.februārī, pulksten 11:00, visi laipni aicināti uz maršruta atklāšanu.

Cenas tīreļa distanču slēpošanas maršruts ved cauri skaistai purva ainavai, kas vienaldzīgu atstās tikai reto. Tas ir piemērots pārgājiena distanču slēpēm, kas purvā un sniegā negrims un ļaus pilnībā izbaudīt atpūtu.

Slēpotājiem pieejami divi marķēti maršruti – 3 km un 7 km.

Maršruts ir bez maksas - brauc un slēpo! Jārēķinās, ka pie maršruta sākuma neviens nestāv, tāpēc organizētāji aicina pārliecināties par savām spējām un to, vai līdzi ir viss nepieciešamais ekipējums.

"Ja kādu laiku nav snidzis, tad tiksi galā ar savām klasiskā stila slēpēm, jo citi slēpotāji jau būs iebraukuši "špūrīti" Tomēr, ja uzsnidzis daudz svaiga sniega, bez meža slēpēm, kas šim maršruta tipam ir vispiemērotākās – neiztikt. Ja pašam nav šāda tipa slēpju, tās var izīrēt no Lūzumpunkta meža slēpju nomas Andrejsalā," norāda organizētāji.

Avots: delfi.lv
Oriģināli lasāms: http://sports.delfi.lv/news/tautassports/news/atklas-distancu-sleposanas-marsrutu-cenas-tireli.d?id=42101354 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv